asrock vision 3d 137 hdmi problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 25
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    asrock vision 3d 137 hdmi problemer

    Hdmi utgangen er sluttet å virke på denne mimi pcen. Noen som vet hvilket hovedkort som passer i denne. det er en i3 mobile cpu i denne.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Først ville jeg laget meg en usb-pinne med linux og bootet fra denne for å se om hdmi-porten er helt ødelagt eller om det er SW problemer.

    Ellers er det nok greit å kjøpe samme HK som sitter der fra før, da er du sikker på at alt passer uten problemer.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skal jeg teste. Tenkte ikke på det. Men får ikke opp bios bilde eller noe under booting. når jeg bruker logmein så kommer jeg inn på maskinen når den er startet opp. Klarer ikke å finne ut hvilket hovedkort det er i denne pcen.

  4. #4
    Intermediate Stealt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Oddmn
    Hdmi utgangen er sluttet å virke på denne mimi pcen. Noen som vet hvilket hovedkort som passer i denne. det er en i3 mobile cpu i denne.
    Burde vel være en enkel garantisak.

  5. #5
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det d-bracket med, eller er hullene frest ut av kabinettet?

  6. #6
    Intermediate Stealt sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er slik som vises på det bildet du har der. vil ikke gjøre så mye om man må frese litt ut på baksiden. ellers så funker verken hdmi eller dvi på den, men kan logge inn med logmein. verken bios eller noe kommer opp under oppstart

  8. #8
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ASRock HM55-MXM motherboard visstnok, ikke noe som selges i løsvekt etter det jeg kan se.

    Høres ut som en garantisak spør du meg.

  9. #9
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    denne modellen er jo ikke et år engang...

    Klart det er en garantisak!
    (om du ikke har gjort noe for å ødelegge den selv)
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda er garanti på den. skal sende den inn i morgen. som regel går det litt tid med garantisaker, derfor tenkte jeg på nytt hovedkort.

    Tenkte at jeg skulle oppgradere den med nytt hovedkort og prossesor.

  11. #11
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bygg heller noe selv hvis du først skal gå den veien. ASRock kabinettene er ikke veldig gjennomtenkt mtp termisk design. Det later til at noen kom å flyttet logoen til der inntaket skulle vært på de første ihvertfall.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei fikk den fra reperasjon i dag. ingen feil funnet. Testet på 2 skjermer.

    kobbler den opp mot samsung tv ingen bilde. hoved tv. funket tidligere
    kobbler den gjenom yamaha reciver ingen bilde.
    kobbler den opp mot lg tv ingen bilde.
    kobbler den opp mot acer datamonitor direkte med hdmi så funker det. fungerer ikke gjennom reciver.
    samsung tv kjøpt i år kommer det inn på42 tommer


    Når jeg kobbler asrocken mot reciveren (yamaha rx 667) så begynner hdmi lyset i reciveren å blinke, det stopper ikke å blinke. Her kommer det litt info opp med gjevne mellomrom . no signal så kommer det opp i hjørnet 720 et eller annet før det forsvinner igjen. virker nesten som grafikkkortet sender ut feile eller forsvake signal til at reciver eller tv klarer å "dekode"det
    asrock mot tv ingen signal kilde.

    når jeg kobbler min bærbare dell så kommer det opp bilde med en gang. både igjenom reciver og direkte til tv.
    har installert nyeste ubuntu uten at det hjalp noe.


    noen som har noen gode tips.

  13. #13
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som feil innstillinger til skjerm "/var/log/Xorg.*.log" Hvis TV-en støtter 1080p nativt så kan du skru av skalering der. Justering til skjermkort finner du i innstillingspanelet "nvidia-settings".

    Kan jo ta en tur innom BIOS og sjekke at HDMI er satt som primær utgang, eller koble til med DVI-overgang for å se hva som skjer da.

    Innloggingen til ubuntu blir noen ganger presentert i rare oppløsninger, sett på automatisk innlogging, eller bruk debian Evt kan du testkjøre OpenELEC eller en annen linuxdistro for å se om det ordner seg.

    Kombinasjonen PC-receiver-dataskjerm kan jo ha noe for seg for å utelukke at det er skjermen som trøbler.

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har no testet på nytt med forskjellige oppsett. ingen får inn hdmi.

    Jeg gjorde en ny installasjon med win 7.
    når jeg starta opp første gan låste maskinen seg ca der man skal skrive inn passord.lot den stå i 15 mins men den gikk ikke vidre. hdd arbeidet litt og hdmi lyset på reciver blinker mye.
    starta på nytt og samme skjedde.
    Dro da ut hdmi kabel og den starter som normalt. Bruker da vanlig skjermkabel til tv.
    Satte i hdmi kabel, men ingenting skjedde. Restarta maskinen med hdmi kabel i og maskinen henger seg .

    har installert de driverene som asrock anbefaler.

  15. #15
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som et problem med de properitære nvidia-driverne. Hvordan oppførte det seg før du isntallerte denne?

    Hvis PC-Receiver-dataskjerm på hdmi fungerer så kan det tenkes at det er TV-instillinger det står på.

    Skjedde det noen drastiske endringer før du restartet maskinen og problemet oppsto?

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fungere ikke å koble asrock reciver pcmonitor med hdmi.

    Har hatt den ca 6 måneder har fungert veldig bra.

    har vert kobblet opp slik.
    asrock til reciver til tv.

    for ca 1 månedsiden slutta den bare å vise bilde.
    prøvde da og installere driver på nytt men det fungerte ikke. måtte bruke logmein for å få kontakt med pc.

    sendte den da til reperasjon, men dem kunne ikke finne noe, dem hadde testa den på 2 skjermer og den fungerte.
    Da jeg fikk den var det samme problem. men henta da en pc monitor med hdmi ingang og da fungerte den.

    når ubuntu var installert så kom det opp en text fil der det sto at den hadde prøvd en massse forskjellige oppløsninger utet at det fungerte..

  17. #17
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du receiver-en tilbake til fabrikkinstilinger? Fungerer det med PC rett i pc-skjerm?

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja har resetta reciver til fabrikkinstillinger.
    Ja den fungerer fint når jeg bruker den rett i pcskjerm, både med hdmi og vanlig pc kabel.

  19. #19
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken receiver er det du har? Mulig det finnes noe ny firmware som fungerer.

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    yamaha rx 667. mener jeg har nyeste firmware. Skal snakke lit med forhandler, må jo gå ann å få nytt hk til denne pcen.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •