Zp.ffdshow og windvd6. Lyd men ikke bilde.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer carmacoma sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Zp.ffdshow og windvd6. Lyd men ikke bilde.

    får ikke noe bilde ved avspilling av dvd, lyden er der, men svart skjerm. Hva er galt??
    Har lastet ned trail versonen av windvd6
    Har lagt inn dxvapal=1 i registre..
    Har juster ned abstract i windvd6.
    Ffdshow er satt til RAW
    Zp er satt opp slik:
    video decoder= intervideo windvd
    audio decoder=ac3filter
    additional filters= øverst,dmo_v intervideo abstract under der har jeg ffdshow.

    Alt virker i orden, men bildet blir sort. :?

    Et annet spørsmål også, kanskje et teit spørsmål,men ops: : Følger det med en versjon av windvd på zp? fikk zp til å virke med: video decoder=intervideo windvd. før jeg lastet ned windvd6. I så fall er det forskjell på den versjonen i zp og selve windvd6? Hvis det er det...hvordan velger man windvd6 som video decoder?

  2. #2
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har gjort alt rett utifra beskrivelsen. Det som kan lage krøll for deg kan være en av de andre innstillingene i WinDVD6. Har du f.eks. husket å deaktivere Trimension DNM i WinDVD6?

  3. #3
    Newcomer carmacoma sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp har husket det, Fant ut hvorfor det gikk ann å bruke zp uten å ha noen windvd instalert... det viste seg at den dvd player`n som fulgte med hovedkortet mitt egentlig er en versjon av windvd, men heter msidvd...har avinstalert msidvd, skal prøve på nytt med å instalere bare windvd6 og se om den kommer opp som videocodec i zp.
    Ikke akkurat plankekjøring dette......... :roll:

    Redigert...
    Har nå avinstalert msidvd, og instalert alle de andre programma på nytt.
    får alt til å virke helt til jeg skal bruke ffdshow, da klikker zp og låser seg(med spørsmål om å sende feilmelding til microsoft)
    Kan jeg ha gal versjon av ffdshow?

  4. #4
    Newcomer carmacoma sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Siste versjon av ffdshow gjorde susen!!
    nå er det bare å justere i vei 8)

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvor fant du siste versjon? sf.net?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •