Ingen lyd fra HDMI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation Ingen lyd fra HDMI

    Heisann!

    Har et problem jeg har hatt tidligere, og som jeg fant en løsning på da, men som jeg ikke klarer å løse nå.

    http://avforum.no/forum/generell-htp...-ikke-lyd.html

    På den tråden har jeg også lagt ut alt av info om utstyr, og jeg har prøvd alt jeg kan tenke på, men jeg finner fortsatt ikke en løsning.

    Please hjelp. Det blir ikke helt den samme opplevelsen uten HDMI-lyd...

    Ekstra info: hadde nettopp PC'n inne på service, hvor de byttet harddisk og litt annet.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noen råd?

    Trenger det ganske så mye, så please skriv noe om du bare har en liten tanke om hva jeg kan gjøre...

  3. #3
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er en laptop? If so, blir det vanskeligere å tippe hva som kan være feil. Hva skjer hvis du følger "guiden" i den opprinnelige tråden din? Ser du noe tegn til "lyd" under avspillingsenheter? (pleier å være en måler som hopper opp og ned når du spiller av musikk feks) Evt prøvd å bytte hdmi kabel?

    -t

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har en Acer Aspiren 5737Z, som er en laptop ja.
    Følger jeg den opprinnelige tråden, skjer det ingenting nytt.

    Setter jeg på lyd med HDMI-kabel koblet i, og har valgt HDMI som standard avspillingsenhet, ser jeg på søylen at den kommer lyd der.
    Jeg har forøvrig også bilde på TV'en, men lyden hører jeg ingenting av...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    59
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei, har laptop fra hp, så software fra hp skjønner, vell dær ligger selfølgelig realtech hd lydrivere,som det e i hp`laptopen jeg har, men google realtech og vips lydrivere som ikke e tuklet av hp.

    liten tanke ;-)

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Trenger fortsatt hjelp... :-(

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    58
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    Har du forsøkt å laste ned og installere driverne?

    Acer Europe - Service & Support, Drivers & Utilities, Downloads, Notebook, Aspire 5737Z

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd å avinstallere NVIDIA-driver, for så å laste ned på nytt, og jeg har prøvd å laste ned ny oppå den som allerede eksisterte. Jeg husker også på å laste ned driver til Win7(som jeg har) og ikke Vista eller XP.

    Har også sjekka på TV'n, og der står det at den får bilde men ikke lyd, og jeg har sjekka alt jeg kan av TV-innstillinger.

    PC'n viser også at den sender lyd når HDMI er valgt som standarenhet.

    Vet også at det ikke er noe galt med HDMI-kabel.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    189
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er du helt sikker på at pcen din overfører lyd via HDMI? min Hp laptop overfører bare bilde

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    100% sikker på at den kan overføre lyd. Den har gjort det helt siden jeg kjøpte den for ett år siden, men etter jeg hadde den på service har jeg ikke fått en lyd ut fra HDMI...

  11. #11
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Carl09
    100% sikker på at den kan overføre lyd. Den har gjort det helt siden jeg kjøpte den for ett år siden, men etter jeg hadde den på service har jeg ikke fått en lyd ut fra HDMI...
    Da får du bare gjenopprette til fabrikk-innstillinger da.. Evt formattere hele greia.. Kan være de har glemt å feste en kabel eller noe internt hvis den har vært åpnet.

    Just for fun - får du stereo lyd med vanlig jack fra headphone utgangen?

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan jo ta gjenoppretting selvfølgelig. Føler bare at det blir så mye stress for et så lite problem... Men må man, så må man...

    Jess, har lyd ellers. Bruker for tida av-kabel(rød og hvit), som en erstatning for HDMI-kabelen. Blir ikke helt det samme dog, og det er litt mer surr...

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde samme problem med selvbygget HTPC basert på zotach H55 hovedkort og i3 530 prosessor. Hos meg var problemet først at HDMI lyd var deaktivert i BIOS. Deretter var problemet å finne rett driver. Se spesielt på driver for HDMI.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •