Gult bilde på mitt radeon 9500!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer Eidos_ sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    220
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Gult bilde på mitt radeon 9500!

    Hei,

    postet beskjed på hardware.no, men inget svar å få.. (de datanerdene er jammen teite)
    Dette er casen:

    Jeg kjører dualscreen, en via VGA og en via DVI->VGA. Til å starte med viket alt som det skulle, men nå har det klikket. På den ene skjermen som får signalet fra DVI->VGA har et gulskjær i bildet, og fargene er strekt. Har prøvd å bytte skjerm, så skjermen er det ikke.. må vel være noe feil med skjermkortet?

    Hva trur dere?
    kom med forslag..

    -Bård Lunde

  2. #2
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det virker som om det er en feil i DVI utgangen. Hvor gammelt er kortet, kan være verd å prøve å få reparert/byttet det på garantien.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  3. #3
    Newcomer Eidos_ sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    220
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kortet ble kjøpt for max 2 uker siden fra Komplett.no. Kjedelig at det skal være noe feil når det er så nytt.
    Kan prøve å sende mail til komplett og høre hva som er feil.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dumt spørsmål kanskje, men jeg antar at du har dobbelt-sjekket at alle plugger står skikkelig i og har full kontakt? Jeg husker skjermen min fikk en rar farge en gang skjerm-kabelen hadde løsnet litt fra skjermkortet.



    Hågen

  5. #5
    Newcomer Eidos_ sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    220
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg gikk ut i fra at den var tighetet ordentlig, men for sikkerhets skyld tightet jeg med skruhjern. Men det gjorde ingen forskjell..
    Er det sikkert at det er DVI utgangen?

  6. #6
    Active Helge sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være kabelen også. Nok med en bøyd pinn for at det blir feil på bildet.

  7. #7
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd en skjerm med DVI istedenfor å bruke DVI-VGA overgangen.. ? Finnes det elektronikk i "overgangen"..?

    Mvh

    AK

  8. #8
    Newcomer Eidos_ sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    220
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal ta en granskning av kabelen idag. Det kan bli litt vanskelig å teste med en DVI skjerm, ettersom jeg ikke har noen i nærheten. Men uansett skal det jo virke via DVI-VGA converteren.

    Gudene vet om der er elektronikk i converteren. :wink:

  9. #9
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gudene vet om der er elektronikk i converteren.
    Dersom du har et Sapphire Radeon kort, og bruker overgangen som følger med, tror jeg ikke det er elektronikk i den.... Men sjekk den allikevel

    Mvh

    AK

  10. #10
    Newcomer Eidos_ sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    220
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du hadde rett.. Der var ikke noe elektronikk i overgangen.
    Vet ikke hva jeg skal gjøre, så jeg sender akkurat nå en mail til komplett.no og spørr. :shock:

  11. #11
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det første 9700 pro kortet mitt hadde feil (ødelagt minne). Jeg hadde kjøpt det i en Komplett.no butikk, og de byttet det etter en liten kontroll av kortet. De bestilte nytt og jeg fikk et lånekort i mellomtiden. God service.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •