windvd 6 surround problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    windvd 6 surround problemer

    Hei!

    Får ikke lov til å velge 5.1 på audio innstillinger i WINDVD 6.(De er grå og kan ikke velges). Det eneste valget som jeg får er 2 høytalere.

    Har megaworks 5.1 settet. Kan det være for da jeg innstallerte windvd hadde jeg kun 2 stk høytalere?

    Ser ut til å virke bra i Zoomplayer(er det mulig å få subtitles på divx der?)

    min HTPC:

    IWILL zMAX S-478, All-In-One MiniPC GG Dual LAN, VGA, LYD, i865G Chipset Grå
    Intel Pentium 4 3.0 GHz Boxed 800 MHz HT Socket PGA478, 512KB "Northwood"
    2*512MB Kingston PC3200 DDR CL3 DIMM 184-pin, DDR 400MHz 2,5v
    Connect3D ATi Radeon 9600XT 256MB ATIC3D-6056 8X AGP TV-Ut og DVi
    Benq 17" LCD Monitor, FP767 Sort/Sølv 1280x1024, 0.264, TCO99, høyttalere
    Creative Audigy 2 NX 7.1 lydkort USB
    Creative Megaworks THX 5.1 550 5.1
    Maxtor 250GB IDE 7200 8MB Serial ATA MaXLine Plus II Serial ATA 8MB cache
    +dvd brenner, ekstra 120 gb HD, 3comm wireless

  2. #2
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Subtitles på divx i ZP: last ned og installer VOBsub.

    WinDVD: Har du valgt "analogue sound card"i WinDVD og satt lydkortets eget oppsett til analog-lyd?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har analog sound card som valg, på audio renderer har jeg prøvd waveout,direct eller auto.

    Noen andre forslag?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får fortsatt ikke 5.1 lyd.... Slik ser det ut. Får kun lyd i bak høytalere om jeg setter på CMSS...

    Kjører fortsatt WinDVD 6....

    Og lydenblir korrekt når jeg kjører test ut til alle kanaler.

  5. #5
    Newcomer Feyd sin avatar
    Medlem siden
    May 2003
    Sted
    Bergen
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er WinDVD 6 full versjon eller en versjon fra en bundle? Bundle versjoner pleier å være litt strippa for funksjoner.

    Noen "lydpakker" må kjøpes separat fra annen software som feks. Power DVD.

    Feyd

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    prøvde først med trial og det funket ikke, prøvde med en pirat versjon bare for å sjekke og så ingen forskjell de.

    Håper jeg slipper å legge inn winxp på nytt bare for å rette på dette.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fant løsningen.... litt flaut... men gikk inn på controll panel og satte til 5.1 lyd og vips Så det hjalp ikke bare å stille inn på softwaren til creative.... Men nå funker det!! juhuuu!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •