Har du en liten politiker i magen? Kanskje har du interesse for økonomi eller organisering? Liker du å bli kjent med nye mennesker, sosiale samtaler og og daglige utfordringer? Vel, da har jeg kanskje svaret for deg...

eRepublik er et browserbasert spill, som er en verdenssimulator hvor du kan jobbe, drive eget firma, delta i politikk, krige for landet ditt, og mye, mye mer. I eNorge er det for tiden rundt 800 innbyggere, men det er bare rundt 200 som er aktive. I begynnelsen av dette spillet, for litt over to år siden, var vi det nest største landet - bare Sverige var større.

Nylig ble landet vårt angrepet av Storbritania, som er fientlig nasjon, som samareider med en fientlig allianse som ironisk nok kaller seg for PEACE. Dette angrepet er ikke spesielt alvorlig, da eNorge er medlem av en sterk allianse som kalles EDEN, som hjelper oss om vi får trøbbel.

Men landet vårt er lite, og ønsker stadig nye og aktive spillere, da vi stadig føler trusselen fra Storbritania, Russland og PEACE. Derfor har vårt parti, Binary Party, bestemt seg for å prøve å øke innbyggertallet ved å prøve å gjøre det norske folk opmerksom på dette spillet.

Det er her nettopp du kommer inn i bildet. Selv om vi ønsker at alle er så aktive og angasjerte som mulig, så er det du selv som styrer hvor involvert du vil være. Det er mange som bare bruker 5 minutter per dag, ved å logge inn for å jobbe, trene, og krige (om det er enten krig eller treningskrig).

Men om du skulle ønske deg en større utfordring, så er det naturlige steget å bli aktiv i politikken. I første rekke burde du gjøre deg kjent med partiet ditt og dets politiske linje, for så å prøve å komme deg inn i kongressen.

Skulle du etterhvert få folkets tillitt, så er det to meget lukrative stillinger du kan prøve deg på; Partipresident og President for Norge! Men om du har et spesialfelt, så er regjeringen også et viktig område du kan spre kunnskapene dine, enten det er økonomi, PR, forsvaret, industri eller utenrikspolitikk.

Mulighetene i Erepublik.com er mange og alle er like fantastiske. Norge er en tidligere stormakt i den nye verden, men Norges herlighet består! Kanskje det er nettopp du som får Norge opp på beina igjen som et ledende land i den nye verden?

Hjelp til med å forsvare Norges ære ved å melde deg opp her

Husk å meld deg opp i Vestlandet eller Ostlandet - Norway. Dette er vår eneste regioner med sykehus(viktig).

Trenger du hjelp til å komme i gang, må du ikke nøle med å ta kontakt med Scorpicus i spillet

Har du IRC? Vi er veldig aktive på mIRC, på Quakenet på kanalene #BinaryParty og #eNorge.

Har du ikke IRC? Frykt ikke. Vi kan også kontaktes via webbrowseren din her. Er du fortsatt i tvil? Kom innom og slå av en prat i det minste. Vi er hyggelig folk i alle aldersgrupper og interesser.

En liten gjennomføring kan også finnes her, og tar ca. 5 minutter.

For Norge!

Med vennlig hilsen

Scorpicus