Kabelboks i murvegg

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer kyrregutt sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2006
  Poster
  25
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Kabelboks i murvegg

  Hei alle

  Dette er ikke 100 % adressen til et hjemmekino-spørsmål, men det er i samme gata.

  Jeg har tre webservere i et lite rom - sammen med skjermer og alle huber/modem/brannmur/etc. som suser og går 24/7. Å sitte der mer enn fem minutter er et direkte hån mot tinnitus og ovedrevent mye ørevoks. Det er ikke så ofte jeg trenger å sitte der, for jeg kan logge på med både Radmin og Remote Desktop. Det hender imidlertid noen ganger at jeg må sitte ved maskinene i en lengre periode for å gjøre testing/utvikling.

  Det jeg vil gjøre er å lage et hull i veggen mellom teknikerrommet og en peisestue ved siden av (som skal bli hjemmekino en gang i fremtiden - når jeg blir ferdig med å pusse opp resten av huset - se oppussing.org). Jeg ser for meg å sette et skrivebord på hver siden av veggen, og ha maskiner på den ene siden og skjermer/tastatur/mus/usb-hub/etc på den andre siden. På den måten kan jeg jobbe i et oppvarmet rom uten all viftestøyen fra maskinene.

  Endelig kommer spørsmålet mitt: Finnes det kabelbokser med et lokk og en "børste" e.l. som begrenser lyd- og luftlekkasje mellom de to rommene? Lokket bør man kunne løfte opp slik at man kan gjøre endringer i kabelspagettien - og så legge det ned igjen. Jeg vil nødig kline igjen med silikon eller noe annet, da det på en måte gjør det umulig å bytte ut noe uten alt for mye arbeid/klin.

 2. #2
  Intermediate Mirage sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2003
  Poster
  2,057
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg vil tro det enkleste og mest effektive er å bruke skumgummi eller noe lignende for å tette rundt. Hilti har branntetnings-propper som burde fungere utmerket.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •