2 nye merker i fra hi-fi klubben!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
 1. #1
  Intermediate Rusty sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  2,909
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  2 nye merker i fra hi-fi klubben!

  Hi-Fi Klubben er stolt av å kunne presentere Cambridge Audio – det første av våre to nye agenturer. Denne engelske produsenten av rimelig kvalitetselektronikk har tidligere vært tilgjengelig gjennom andre importører/forhandlere, men fra april kun i Hi-Fi Klubben – til sterkt reduserte priser

  Som med de fleste merkene Hi-Fi Klubben har overtatt agenturet på, går Cambridge produktene også kraftig ned i pris. Hi-Fi Klubbens effektive logistikk og det faktum at vi er både importør og salgsledd, er noen av grunnene til de kraftige prisreduksjonene.
  Prisene på Cambridges produkter går nå ned 30-43 prosent i forhold til tidligere.

  Noen priseksempler:
  Cambridge A300 integrert forsterker
  Pris tidligere importør/forhandler kr. 2.500 – pris i Hi-Fi Klubben kr. 1.498 (40% reduksjon)
  Cambridge D500SE CD-spiller
  - Pris tidligere importør/forhandler kr. 3.500 – pris i Hi-Fi Klubben kr. 1.998 (43% reduksjon)
  Cambridge C500 forforsterker
  - Pris tidligere importør/forhandler kr. 2.500 – pris i Hi-Fi Klubben kr. 1.598 (36% reduksjon)

  Dette er Cambridge Audio
  Cambridge Audio er en av Hi-Fi verdenens rare fugler. De lager skikkelige produkter som koster lite – faktisk ekstremt lite etter at Hi-Fi Klubben har tatt over salget av dem! Cambridge Audios produkter har ikke unødvendige funksjoner, fancy designelementer eller annet som gjør dem dyrere. Istedenfor er høykvalitetskomponenter og skikkelige tekniske løsninger prioritert. Resultatet er enkle lydprodukter som låter uforskammet bra til prisen!

  Engelske Cambridge er ingen ny aktør på markedet. Faktisk startet de produksjon av hi-fi allerede i 1968. Siden den gang har de skapt legendariske produkter som forsterkerne P40 og P50, og verdens første CD-spiller med separat drivverk og DA-konverterdel. På 80-tallet kom den revolusjonerende forsterkeren P35, som ikke bare vant en rekke priser, men som også ble hjerte i en rekke musikksystem verden over.

  På 90-tallet tok Cambridge Audio den form som vi kjenner dem i dag. Nye teknologier og utviklingsmetoder gjorde dem i stand til produsere høykvalitetselektronikk til ekstremt fornuftige priser. Verden ble presentert for audiofil-systemer til priser som lå langt under det vanlige.

  Dette er også status for Cambridge Audio i dag. De har en liten, men meget god produktserie kalt Classic. Den består av de to integrert forsterkerne A300 og A500, for- og effektforsterkerkombinasjon C500 og P500, CD-spillerne D300 og D500 og to radioer – DAB-modellen DAB300 og FM-modellen T500.

  Komplett Cambridge sortiment kan sees og høres i alle Hi-Fi Klubbens butikker – og kun der!  Gale Loudspeakers – engelske budsjetthøyttalere
  Gale Loudspeakers er det andre av to nye Hi-Fi Klubben agenturer. Gale har ikke tidligere vært representert i Skandinavia.
  Engelske Gale startet produksjon av høyttalere allerede i 1972. Siden den gang har de opparbeidet seg ry som en seriøs produsent av meget rimelige kvalitetshøyttalere, med en rekke priser og Best Buy kåringer i magasiner som What Hi-Fi?, Home Entertainment og Hi-Fi Choice.
  Med Gale i sortimentet har vi kunnet senke pristerskelen på høyttalere, og rimeligste Gale modell i Hi-Fi Klubben – 3020S - koster kun 996 pr. par.
  Modellen over – 3020 - er også en stativhøyttaler, men med større kabinett og bass/mellomtoneelement. Prisen på denne er kr. 1.296 per par .
  I serien finnes det også to gulvstående modeller – 3030 og 3040 – til henholdsvis kr 1.496 og 1.996 per par. Sistnevnte er i lyd per krone et av de absolutt beste høyttalerkjøp på markedet!
  Alle seriøse høyttalerprodusenter tenker også på hjemmekino. Det gjør definitivt Gale, og tilbyr i tillegg til disse fire modellene også to aktive subwoofere og matchende bak- og senterhøyttaler. Prisen på Gale aktive subwoofere starter på kun kr. 1.698.


  Dette er Gale Audio
  Utviklet i England – produsert i Kina. Det er resepten engelske Gale Loudspeakers benytter for å kunne lage noen av verdens aller rimeligste kvalitetshøyttalere.
  Når Gale i tillegg distribueres gjennom Hi-Fi Klubben, er dette med på å gjøre dette merket til et virkelig unikt budsjettalternativ.

  Modellene fra Gale Loudspeakers imponerer med byggekvalitet og lyd som absolutt ikke hører hjemme i denne prisklassen. Kabinettene ser meget bra ut, og gir øyeblikkelig inntrykk av å ha meget god byggekvalitet. Dette inntrykket blir bare forsterker vis man tar en titt inni. Høyttalere i denne prisklassen veier som regel ingenting, og er innvendig preget av et stort og hult tomrom. Gales modeller er har derimot skikkelig avstivninger, tykke vegger og en oppbygning som gir elementene meget gode arbeidsvilkår. Alt er skikkelig skrudd sammen, til kvalitetsprodukter som faktisk låter meget bra til prisen!

  Gale Loudspeakers produserer ikke dyre high-end høyttalere. Det de derimot kan meget godt, er å lage høyttalere som vi mener setter ny standard til prisen – i alle fall med Hi-Fi Klubbens ”Direkte til deg” distribusjon og prispolitikk. Modellene fra Gale er skikkelige alternativer for alle som handler på budsjett, men likevel prioriterer lydkvalitet.

  Komplett Gale sortiment kan sees og høres i alle Hi-Fi Klubbens butikker – og kun der!


  Lagersalg på Cybertainment
  Flere av våre butikker har nå lagersalg. Hvilke produkter det er snakk om, kan du finne ut ved å gå inn på www.cybertainment.no . Når du finner det produktet du vil ha – ta kontakt direkte med butikken som selger det ut – enten ved å besøke dem eller per telefon.
  De fleste av tilbudsproduktene finnes det kun ett stykk av, så det lønner seg å være kjapp på avtrekkeren!

  God Påske!

  Vennlig hilsen
  Hi-Fi Klubben

 2. #2
  Intermediate Rikky sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  2,103
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jepp, fikk den jeg også. Noen som vet om det er bra greier?

 3. #3
  Intermediate Rusty sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  2,909
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hmm det vet jeg ikke!

 4. #4
  Newcomer SpaceMoose sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  161
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Cambridge er ålreite saker det. Ikke veldig kjent her til lands, men de er vel kjent i utlandet for å levere ok 2 kanals elektronikk. Gale derimot er et merke jeg aldri har hørt om før.

 5. #5
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2003
  Poster
  974
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som vet om det er bra greier?
  Cambridge er billig ihvertfall.

  Men gir sikkert bra valuta for pengene.

  Cambridge fikk brukbar kritikk fra bl.a Audio og Lyd & Bilde for noen år siden. Det gjaldt både cd-spillere og d/a konvertere.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •