Halloween 2007

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Moderator Kokken sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,576
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Halloween 2007

    Egentlig er jeg imot hele Halloween-feiringa her i kongleriket, men jag har ALLTID hatt lyst til å lage et skikkelig gresskarhode og det var en kjekk DIY med høy underholdningsverdi. Også var gresskarfrøene digg å spise etter en runde i ovnen med olje og krydder.

    Her er et stemningsbilde av den eneste Halloween rekvisiten her i huset:

    Halloween 2007-imgp1052_dcl-jpg

  2. #2
    Expert akto sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    6,483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "Trick or treat" kan i alle fall med fordel byttes ut med "Drops eller drap"

  3. #3
    Moderator Kokken sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,576
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dages stripe fra M er i alle fall sistnevnte:
    Link

    Hmmm...ligner på en Sabatier kokkekniv....

    Edit: Bildet er "borte", erstattet med link til M

  4. #4
    Expert tols1 sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    6,026
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tråden er utdatert allerede, men jeg må bare nevne at gresskarsuppe også er ganske godt. Vi pleier å koke suppe på gresskarmassen. Google for oppskrift.

    Når det er sagt så er jeg egentlig motstander av det hele, men ungene synes jo det er kjempegøy. Og alle ungene i nabolaget som kommer på trappa å tigger... grøss -hater det også.

  5. #5
    Moderator Kokken sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,576
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Halloween er ferskvare som opplevelse, men jeg syltet ned gresskaret og skal servere bitene til julemiddags. Spennende med ny mat og gresskarsuppe hadde jeg tenkt å lage. Det ble ristede gresskarfrø i stedet for. Så neste år blir det kanskje andre retter.

    Selv bor jeg i såpass traffikert gate at ingen med små barn gidder å bo her. Så ikke snurten av en eneste unge med godtepose i år, i motsetning til det leilighetskomplekset vi bodde i før...

  6. #6
    Expert tols1 sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    6,026
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare ett tips ang. sylta gresskar. Har prøvd det også. Den mister fargen ganske fort. Selv om den sto i kjøleskapet hele tiden, så ble den fine gulfargen redusert etter et par uker.

    Jeg brukte ikke noe krydder av noe slag i min oppskrift, kun eddik, sukker og vann. Ble greit men litt kjedelig, 99 % gikk i biodunken.

  7. #7
    Moderator Kokken sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,576
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da håper jeg at våre glass blir bedre og ikke ender som kompost etter første bit. Hadde oppi en stor dose med fersk ingefær da jeg kokte opp laken, så jeg håper den setter noe spiss på det endelige produktet, for gresskar-kjøttet er i utgangspunktet rimelig tamt i smaken. Time vil sjåv.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •