Middag

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 25

Tråd: Middag

  1. #1
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Middag

    ...må få meg noe mat. Skal jeg lage pasta, piroger, pannekaker eller bare ete bananer? Kom gjerne med andre spennende forslag om dere vil.

    Noen andre som spiser sene middager?

  2. #2
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal jeg lage pasta
    Jepp..!

    Noen andre som spiser sene middager?
    Ja.. spiser mellom 6 og 8.. (dersom det er sent)

  3. #3
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for forslag. Min døgnrytme er småskrudd, som du kanskje ser.

  4. #4
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jobber du nattskift eller no?

  5. #5
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, jeg er student. :wink:

    Irriterende nok var det ikke mer tagliatelle igjen, og jeg følte ikke for spaghetti. Pirogdeigen står til heving.

  6. #6
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pirogdeigen står til heving.
    Blir sikkert veldig godt

  7. #7
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ble ikke verst i det hele tatt, men jeg tror jeg brukte litt mye gjær. :P

  8. #8
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ble ikke verst i det hele tatt, men jeg tror jeg brukte litt mye gjær.
    Hehe.. Det ga vel bare mere mat ?

  9. #9
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er min favoritt fra studietiden, oppgradert til 2 personer:
    Pasta med Maggisaus (eller din favoritt tomatbaserte pastasaus)
    Oppskrift for 2 sultne personer (4 porsjoner). Kan lages på under 15 minutter.

    Denne retten forsvarer rollen som favorittpastarett godt. Lages enkelt på to kokeplater på under 15 minutter. Her er det virkelig rom for kreativitet og variasjoner med både kjøtt, grønnsaker og krydder.

    Ingredienser
    400 g pasta (tradisjonelt "skruepasta", men alle typer kan brukes)
    1 glass (370g) Maggi Napoli pastasaus (eller tilsvarende tomatbasert pastasaus)
    3 ss matolje
    3 grillpølser (kan variere med andre typer kjøtt også)
    1 stor løk
    1 liten boks (ca. 100g) champignon i skiver (evt. fersk champignon)
    1 rød paprika
    2 tomater
    1 liten boks ananas i biter
    2 fedd hvitløk
    1 ts timian
    1 ts basilikum
    1 ts oregano
    200 g Jarlsberg-ost (hvilken ost du velger er en smakssak. Velg bare IKKE en lett-ost.)

    Fremgangsmåte
    Kok pasta etter anvisning på pakken. (Begynn å arbeide med sausen parallelt med at du koker pasta.)
    Kutt pølser, løk, paprika og tomater i biter. Hell laken av champignon-boksen.
    Ha oljen i en dyp stekepanne eller gryte og fres pølser, løk og champignon til løken er "gjennomsiktig".
    Hell i pastasausen og tilsett finhakket hvitløk, tomater i biter, ananas, paprika og krydder. Ha i ananassaften for å spe sausen litt og gi en friskere smak. Spe evt. med vann hvis sausen blir for tykk.
    Kok opp ordentlig og la evt. småkoke til pastaen er ferdig.
    Riv osten grovt.
    Server i grytene eller som tallerkenrett, der man legger pasta nederst, strør ost på pastaen og dekker med saus på toppen (Dette er den tradisjonelle serveringsmåten fra studietiden, og gjør at osten smelter deilig mellom pastalaget og sauselaget).

    Enjoy!

  10. #10
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for oppskriften Roffe Må teste den engang... Men vil fjerne champignon og hvitløk :shock:

  11. #11
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Champignon er en smakssak og kan godt fjernes.
    Hvitløken er derimot en viktig smakssetter, og jeg tror retten blir rimelig tam uten... Men har du lyst har du lov, bare ikke skyld på meg etterpå.

  12. #12
    Intermediate ProtoType sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    673
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jokke lager mat:

    I dag: Brødskive med skinke:

    Du trenger:

    1 stk brødskive
    1 skive skinkepålegg
    Litt smør og en kniv.

    Fremgangsmåte:

    Du tar fram brødet, skjærer av en skive.
    Pass på å få en javnhet, slik at ikke brødskiven blir tykk
    noen steder. Kan bli veldig tørt. Står du fast, spør Elze.
    Så tar du litt smør på kniven og smører jevnt utover brødskiven.
    Deretter legger du på skinka og du har en komplett frokost.
    Sprett en øl og du er klar!

    Neste gang: Grandiosa


    :lol: :lol: :lol:


    Robert


    P.S Fritt etter "Pondus"

  13. #13
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pondus er konge! (men det blir ikke helt det samme uten tegningene)

  14. #14
    Intermediate rojohan sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,906
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    1 pakke kjøttdeig
    5 dl makaroni
    1 stor løk (eller 2 små)
    1 boks tomatpurre

    kok makaroni
    steik kjøttdeig (ha i løk på slutten av steikingen)
    bland i tomatpurre
    hell makaroni over og rør om

    Enkelt og godt syns eg

  15. #15
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jolly
    1 pakke kjøttdeig
    5 dl makaroni
    1 stor løk (eller 2 små)
    1 boks tomatpurre

    kok makaroni
    steik kjøttdeig (ha i løk på slutten av steikingen)
    bland i tomatpurre
    hell makaroni over og rør om

    Enkelt og godt syns eg
    Det der krever vel litt salt og pepper på slutten, i det minste...
    Med mindre "tomatpurre" er en ny kryddervekst fra genspleisingens verden, da...
    (sorry, kunne ikke dy meg...)

  16. #16
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jolly skrev:
    1 pakke kjøttdeig
    5 dl makaroni
    1 stor løk (eller 2 små)
    1 boks tomatpurre

    kok makaroni
    steik kjøttdeig (ha i løk på slutten av steikingen)
    bland i tomatpurre
    hell makaroni over og rør om

    Enkelt og godt syns eg
    Det der krever vel litt salt og pepper på slutten, i det minste...
    Med mindre "tomatpurre" er en ny kryddervekst, da...
    (sorry, kunne ikke dy meg...)
    Må ha oregano oppi der... Samt littegrann ketchup.. Tomatpurre' smaker lite..

  17. #17
    Intermediate rojohan sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,906
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Liker den som den er


    PS! ikkje tull med maten min :evil: :lol:

  18. #18
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mange interessante oppskrifter her, en av dem må prøves ut i kveld.

  19. #19
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    PS! ikkje tull med maten min
    Det er bare du som ikke vet hva du liker

  20. #20
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    974
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mn blir veldig sulten av å lese denne tråden.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •