Interesse for demokvelder i Ålesund? Litt hifi, og mye sosial prat. :) - Side 1470

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  1
  1. #29381
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Fant fire slike trafoer i dag og

    Dvs. at det totalt står fem slike skilletrafoer her som pr definisjon skal bort herfra ...
    loffen 3 og jeg to da=P

    YAY!=)

  2. #29382
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fakkern i dag hadde jeg en shitty dag...

    Rakk ferga jeg skulle ta, hadde firmabil. duppet av midfjords.
    Våknet etterpå å tenkte **** kor tomt her var da (sto oppe på den opphøyingsplassen), kika så ned til høyre, KA **** alle bilene står jo feil vei=P!

    Fant ut at vi da var kommet midfjords tilbake, passe flaut å stå som eneste bil feil vei!!!,

    Følte jeg spilte monopol, Vennligst gå tilbake til start.

    Var litt av en telefon til sjefen:
    Jeg: Ringer for å si at jeg rakk ferga.

    sjefen: det var bra

    Jeg: Men, har ikke kommet meg av ferga.

    sjefen: hva??

    Jeg: Dubbet av litt, og nå er vi på vei tilbake, så jeg er eneste bilen som står i min kjøreretning...

    sjefen: Er det Mulig! Ditta er bare du som får til Svenn...

    Jeg: Lo så jeg grein over hele situasjonen...

    Sjefen: (Sukket oppgitt...)

  3. #29383
    Intermediate spade sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    - United byr 610 millioner for Ribery - VG Nett om Premier League

    Hva synes du Frode? Galskap å betale 600 mill for denne karen synes jeg. Han kan ikke erstatte Ronaldo og da bør det ikke betales slike summer heller.

    Der ja, riktig link og greier....

  4. #29384
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av spade
    http://avforum.no/forum/1198891-post29382.html

    Hva synes du Frode? Galskap å betale 600 mill for denne karen synes jeg. Han kan ikke erstatte Ronaldo og da bør det ikke betales slike summer heller.
    øh? føler jeg er verdt mye jeg=P

  5. #29385
    Intermediate spade sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    øh? føler jeg er verdt mye jeg=P
    Hva faan? Jeg skulle jo linke til en sak på VG

    Innlegget ditt viste jeg frøkna. Som forøvrig syntes var morsomt. Jeg også

  6. #29386
    Expert Mr_Spock sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Sandefjord
    Poster
    5,472
    Takk & like
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg skrudd litt bil, skiftet olje på girkassa. Men den oljen som kom ut var som ny.

    Så den "skrangle" lyden som kommer fra drivverket foran er ikke kurert

    Må nok levere bilen på verksted etterhvert, diff eller drivakselknuter, time will show.

    Fikk penslet rusteter på rustflekkene under da
    Yamaha CX-A5100 & RX-A1030 . Vincent SP-993 . Rotel RMB-1565 . Anti-Mode 8033 Cinema
    Atmos 7.1.4 . Infinity Kappa 600, Kappa Center, Kappa 200, Kappa Surround, Kappa Sub
    Epson EH-TW2900 . Dreamscreen V2 DynaGrey 106" . DarbeeVision Darblet

  7. #29387
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppdatering Bilen:

    kobla fra laderen i dag morgen, da den indikerte at den var ferdig å lade.

    Batteriet viste 13,04v (rett etter at laderen var av, under lading viste 14,5v)

    kom hjem etter jobb i dag,
    Batteriet viste fremdeles 13,04

    Monterte sammen igjen dynamoen og pusset over alle jordingspunktene (var MYE eir).

    Startet opp bilen, da målte jeg kontinuerlig 14,4 på batteriet (i går når jeg brukte startkabler viste den 12,5 under drift. kan indikere at dynamoen ladet dårlig pga mye eir på koblingene...)

    Kan det tenkes at problemet mitt er løst? blir i hvert fall spennende å se framover.

    Klarte å starte bilen 4 ganger i hvert fall (prøvde ikke flere=P ), batteriet målte fremdeles 13,04 etter 4 ganger... og 14,4 når bilen gikk...

  8. #29388
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    loffen 3 og jeg to da=P

    YAY!=)
    Tar du ferga og kommer oppover for å hente dem da

    Det var en bra historie, lo så jeg skrek her jeg sitter


    Trafoene skal være i boks, har en nabo som jobber på samme plass, han skulle ta med seg henger en dag så vi får dem hjem til meg. Spørsmålet er vel å få dem sørover... Tror det blir litt heftig for Mondeoen med fem slike innabords (Iallefall sammen med meg)
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  9. #29389
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Tar du ferga og kommer oppover for å hente dem da

    Det var en bra historie, lo så jeg skrek her jeg sitter


    Trafoene skal være i boks, har en nabo som jobber på samme plass, han skulle ta med seg henger en dag så vi får dem hjem til meg. Spørsmålet er vel å få dem sørover... Tror det blir litt heftig for Mondeoen med fem slike innabords (Iallefall sammen med meg)
    Hvor bor du?

  10. #29390
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    640
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    Oppdatering Bilen:

    kobla fra laderen i dag morgen, da den indikerte at den var ferdig å lade.

    Batteriet viste 13,04v (rett etter at laderen var av, under lading viste 14,5v)

    kom hjem etter jobb i dag,
    Batteriet viste fremdeles 13,04

    Monterte sammen igjen dynamoen og pusset over alle jordingspunktene (var MYE eir).

    Startet opp bilen, da målte jeg kontinuerlig 14,4 på batteriet (i går når jeg brukte startkabler viste den 12,5 under drift. kan indikere at dynamoen ladet dårlig pga mye eir på koblingene...)

    Kan det tenkes at problemet mitt er løst? blir i hvert fall spennende å se framover.

    Klarte å starte bilen 4 ganger i hvert fall (prøvde ikke flere=P ), batteriet målte fremdeles 13,04 etter 4 ganger... og 14,4 når bilen gikk...
    Batteriet har nok bedre helse nå men jeg ville fortsette å vedlikeholdslade det. Bedre å sette på noen klemmer når man kommer hjem en å ikke komme hjem!!

    Bra du ikke hadde privatbil på ferga! -en ulykke kommer skjelden alene (PS: god historie!!!)
    Snafsus.

  11. #29391
    Intermediate svennand sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er jo helt nytt batteri, så satser på at det bør være i god form=)

    Som sagt, det virket som dynamoen ikke ladet i det hele tatt, da den knapt oversted "referanseverdien" på batteriet, og dermed ikke klarer å lade batteriet,
    relativt heftig forskjell på 12,5 (12,4) til 14,5 (14,4) bikket litt fram og tilbake=)

  12. #29392
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    640
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    Er jo helt nytt batteri, så satser på at det bør være i god form=)

    Som sagt, det virket som dynamoen ikke ladet i det hele tatt, da den knapt oversted "referanseverdien" på batteriet, og dermed ikke klarer å lade batteriet,
    relativt heftig forskjell på 12,5 (12,4) til 14,5 (14,4) bikket litt fram og tilbake=)
    Hvis du kun har "bedret kontakten" fra børster/dynamo og fått et så stort utslag tror jeg at det alene vil være nok. At du i tillegg har fått batteriet opp fra glemselen gjør jo også at veien tilbake til 0 blir lengre hvis dynamoen streiker igjen.

    Dette høres veldig bra ut Svenn!

  13. #29393
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    Hvor bor du?
    To byer lenger nord
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  14. #29394
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    640
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    DAGBLADET i dag:


    Jaha? er det noe å skryte av?

    Snekker'n!

  15. #29395
    Expert Mr_Spock sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Sandefjord
    Poster
    5,472
    Takk & like
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Synes selger burde fått 3 mill for dette :-D
    Yamaha CX-A5100 & RX-A1030 . Vincent SP-993 . Rotel RMB-1565 . Anti-Mode 8033 Cinema
    Atmos 7.1.4 . Infinity Kappa 600, Kappa Center, Kappa 200, Kappa Surround, Kappa Sub
    Epson EH-TW2900 . Dreamscreen V2 DynaGrey 106" . DarbeeVision Darblet

  16. #29396
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror jeg greier meg godt i den rønna jeg bor i jeg ...

    Frode og Oddbjørn: Ser dere kamp? Er vel ikke i stand til å røre dere fra skjermen regner jeg med
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  17. #29397
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    640
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mr_Spock
    Synes selger burde fått 3 mill for dette :-D
    Minst!! :-D

  18. #29398
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    To byer lenger nord
    Ksund N er det ikke det ?

  19. #29399
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svennand
    Oppdatering Bilen:

    kobla fra laderen i dag morgen, da den indikerte at den var ferdig å lade.

    Batteriet viste 13,04v (rett etter at laderen var av, under lading viste 14,5v)

    kom hjem etter jobb i dag,
    Batteriet viste fremdeles 13,04

    Monterte sammen igjen dynamoen og pusset over alle jordingspunktene (var MYE eir).

    Startet opp bilen, da målte jeg kontinuerlig 14,4 på batteriet (i går når jeg brukte startkabler viste den 12,5 under drift. kan indikere at dynamoen ladet dårlig pga mye eir på koblingene...)

    Kan det tenkes at problemet mitt er løst? blir i hvert fall spennende å se framover.

    Klarte å starte bilen 4 ganger i hvert fall (prøvde ikke flere=P ), batteriet målte fremdeles 13,04 etter 4 ganger... og 14,4 når bilen gikk...
    14,4 volt er veldig bra, batteriet burde ha 12,8 volt (6 celler, 2, litt volt på hver ) så 13,04 er veldig bra.
    Tror nok at du har fikset dynamoen ja :-D

  20. #29400
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Loffen68
    Ksund N er det ikke det ?
    Bingo
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

Side 1470 av 2256 FørsteFørste ... 470 970 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 1610 1970 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •