Her kommer en liten rapport fra marinens arrangement på rådhusplassen i Oslo 01.06.06. Arrangementet var ment som en hyllest til fregatten Fridthjof Nansen som ankom Norge samme dag. Det var duket for konserter, aktiviteter og fremvising av et knippe utvalgte Samsung produkter i Samsungs stand på rådhusplassen. Forsvaret og speidern stilte også med stand. Dette kommer jeg tilbake til lenger ned.

Blant artistene som skulle opptre, finner du disse:

Halfdan Sivertsen
Ravi
Mira Craig
Bertine Zetlitz
Ralph Myers...
Briskeby

Da undertegnede ikke kunne være tilstede på hele arrangementet, så finner dere dessverre kun bilder fra Bertine og Briskeby i denne artikkelen.

[gallery=987]Ankomst Rådhusplassen[/gallery]
Undertegnede ankom rådhusplassen 16:48 på denne nydelige sommerdagen. Her var det duket og klart for en lang kveld med konserter og plass til flere tusen frivillige. Det Virket dog som om få var klar over arrangementet, eller at folk ikke var villig til å ofre landskampen for noen gratiskonserter.

[gallery=988]Stort oppmøte?[/gallery]
Oppmøtet var ikke enormt i det arrangementet var på nippet til å starte, men stemningen var generelt god blant de(n) oppmøtte! :razz:

[gallery=989]Flott vær![/gallery]
Været var ihvertfall upåklagelig for et slikt arrangement. Det at det ble delt ut gratis jordbær og is, la absolutt ingen demper på sommerfølelsen.

[gallery=990]Aktiviteter...[/gallery]
Dette var en av aktivitetene som man kunne delta i og vinne en splitter ny Samsung foto mobiltelefon. Her var det om å gjøre å komme seg lengst mulig mens strikken i ryggen dro deg bakover. Dette var tidvis utrolig artig å se på, da deltakerne ofte ble slynget kraftig bakover av de ikke klarte komme seg lenger frem. Her var det en og annen voldsom backflip ute å gikk

[gallery=991]LE40R75[/gallery]
Samsung hadde egen stand/telt hvor de litt mer elektrofila av oss kunne titte på et knippe utvalgte produkter. Over ser du LCD TVen LE40R75. Denne hadde et meget godt bilde selv i dagslys, men slet med hakking under panorering. Kilden var trolig vanlig DVD.

[gallery=992]63" Samsung[/gallery]
Samsung stilte også ut en 63" skjerm som ikke helt hørte hjemme i disse omgivelsene. Bildet var så å si umulig å se, så dette imponerte vel svært få (om noen).:???:

[gallery=993]Samsung HT-XQ100[/gallery]
Vi fikk også en titt på Samsungs hjemmekino høyttalere, HT-XQ100. Dette var virkelig lekre saker.

[gallery=994]Nye Flash MP3 spillere[/gallery]
Samsungs nye MP3 flash line-up. Disse kommer i 1GB, 2GB og 4GB til henholdsvis 1.299,-, 1.499,- og 1.799,-.

[gallery=995]Mobiltelefoner[/gallery]
Også høstens nye mobiltelefon line-up var vist frem.

[gallery=996]Samsung teltet[/gallery]
Samsungs telt...

[gallery=997]Xbox[/gallery][gallery=998]På innsiden...[/gallery]
Xbox hadde liksågodt en Xbox 360 campingvogn med seg hvor man kunne være med på konkurranser i Fifa 06 eller bare slappe av.

[gallery=999]Lynch-mobben[/gallery]
Speidern stilte med stand. Jeg er litt usikker på hva som skjer her, men dette minner farlig mye om klargjøring til lynching. Hmmm... Ja, man skal lære mens man er ung...

[gallery=1000]missfornøyd lyncher...[/gallery]
Noen var tydeligvis litt for unge, så her er søster borte og trøster lillebror som ikke får være med.

[gallery=1001]Halfdan Sivertsen[/gallery]
Halfdan Sivertsen lever visst fortsatt.

[gallery=1002]Bertine Z. 1[/gallery][gallery=1003]Bertine Z. 2[/gallery][gallery=1004]Bertine Z. 3[/gallery]
Bertine Zetlitz leverte varene som vanlig. Publikum var ikke det mest engasjerende jeg har vært borti, men både lyd og sceneshow var helt kurrant.

[gallery=1005]Folket ankommer[/gallery]
Folk strømte til etterhvert selv om oppmøtet fortsatt var litt labert. Dette gjorde forsåvidt ingenting da det ikke var noe problem å komme seg hverken frem til scenen eller ut igjen.;-)

[gallery=1006]Arne Brimi[/gallery]
Arne Brimi var vert for kvelden, og nei... han ser ikke noe mer voksen ut i virkeligheten.;-)

[gallery=1007]Briskeby 1[/gallery][gallery=1008]Briskeby 2[/gallery][gallery=1009]Briskeby 3[/gallery][gallery=1010]Briskeby 4[/gallery][gallery=1011]Briskeby 5[/gallery][gallery=1012]Briskeby 6[/gallery][gallery=1013]Briskeby 7[/gallery]
Briskeby leverte også varene slik de skulle. De avsluttet hele arrangementet og skrev punktum for et meget avslappet og vellykket arrangement, sett bort fra de få oppmøtte.

----THE END----