Ser ut som en god sommer for Warner Bros

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
 1. #1
  Intermediate santa claus sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  2,225
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Ser ut som en god sommer for Warner Bros

  Filmer som The Antbully og Happy Feet virket lovende, animasjonsfilmer! I tillegg kommer en ny film fra M night shambalabambalalan eller noe... Virker spanande!

  Og ikke minst Superman Returns!!!!

  Det blir en god sommer for Warner Bros, så kanskje d blir en god filmsommer for oss også!!!


  Trailere

  http://www.apple.com/trailers/

 2. #2
  Active
  Medlem siden
  Apr 2003
  Poster
  498
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Superman Returns blir veldig spennende. Hvis den er av samme kaliber som X-men 1&2 blir det en riktig höjdare.

 3. #3
  Intermediate Perminator sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  941
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Kommer det ny fra Shamayalan(?) nå i sommer? Hva heter den??

  Ellers blir Superman utvilsomt spennende. Hvem spiller Supermann denne gangen?

 4. #4
  Intermediate kakehode sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  1,191
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Denne sommerens skrekk og gru fra M. Night Shyamalan heter "Lady in the water" og er visstnok ikke en skrekkfilm med overraskende slutt som han har lagd før. Er vel strengt tatt bare det han har lagd før...
  Nuvel denne gangen er filmen basert på en "bedtime story" som han kokte ihop for å fortelle ungene sine. Den handler om en havfrue som såvidt jeg kan skjønne av traileren ihvertfall kommer inn i vår verden gjennom en portal som er i eller i nærheten av et basseng i midten av et boligkompleks hvor den andre hovedpersonen, en vaktmester jobber. Freaky i seg selv det, men problemet er at denne portalen som nå er åpen, er en portal til en annen verden, og der er det slettes ikke bare bekymringsløse havfruer og enhjørninger...Skrekkfilm med relativt mye spesialeffekter som det følgelig blir av dette har frem til nå ihvertfall blitt intet mindre enn skrekkelig dårlig, men får håpe Shyamalan har gjort det skikkelig, og ikke minst at denne filmen er bedre enn den siste filmen han lagde, for den var...ja, skrekklig dårlig, og det uten talentløse spesialeffekter!

  Angående den nye filmen om hverdagshelten Kal-El, spilles denne gang Krypton-rømlingen av Brandon Routh. Hvem??? Ja, si det, han har visstnok medvirket i noen episoder av noen serier, men det er det såvidt jeg vet ihvertfall. Men han ligner ikke så rent lite på Cristopher Reeves, og Bryan Singer(regisøren) ville ha en ukjent skuespiller i rollen. Og Bryan Singer får med denne filmen gjøre akkurat som han vil(som Peter Jackson fikk med King Kong og som Steven Spielberg får lov til med alt han finner på), så da ble det sånn.
  Ligger noen skikkelig gromme trailere på nettet, og denne filmen bør virkelig blir bra. Man kødder liksom ikke med Superman(selv om det ble kanskje ble gjort i del 3 og 4 av filmserien som ble slagd i det forglemmelige 80-tall), men jaja! Filmen har rett regissør, Bryan Singer, som forøvrig dro med seg halve produksjonsteamet fra X1 og X2 når han fant ut han lage Superman Returns i stedet for X3 og Lex Luthor spiller av eminente Kevin Spacey! Thank you lord!

  Og ikke minst, den er tidenes dyreste film med et produksjonsbudsjett på 250 millioner dollar. Så kan man legge til ihvertfall 100 millioner i markedsføring pluss hva prosenter av inntektene Singer har i kontrakten sin...Ikke at det er noe kvalitetstegn at en film er dyr, men Singer har jo full kunstnerisk frihet, og med slike penger i ryggen kan du banne på at det i det minste blir pent å se på!
  Neste års Spiderman 3 ligger på samme nivå...Vel, budsjettmessig ihvertfall.

  Men jeg kan ikke se så veldig mye mer spennende fra Warner i sommer. Ant Bully kan jo bli gøy,men er ikke noe mer enn enda en film om animerte maur. Sett det to ganger før liksom, så det er vel litt begrenset hvor revolusjonerende akkurat det blir! Og Happy Feet kommer ikke ut før i november, så hva annet stort og spennende kommer fra Warner i sommer da?
  Utenom monsteret som er Superman Returns er det litt daffe saker...

 5. #5
  Intermediate santa claus sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  2,225
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Om jeg har sett typen film før spiller liten rolle for meg hvis de klarer å gjøre det bra, og traileren til ant bully såg veldig bra ut!


  Var skivebom med happy feet da....


  Vel vel, gleder meg til shamayalan, superman og antbully... Tre filmer som ganske mange kommer til å se! Så tror nok de overlever!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •