THE THRILL OF A KILL - Ny norsk undergrunnsskrekk

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 28
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  THE THRILL OF A KILL - Ny norsk undergrunnsskrekk

  Jeg har i flere år syslet med amatørfilm, på et relativt lavt nivå, ihvertfall teknisk sett, he he! I mange år har dog tanken og ideene vært der, om å lage en skikkelig undergrunns-horrorfilm, helt siden jeg som guttunge oppdaget filmene til Lucio Fulci, Dario Argento, Ruggero Deodato, Umberto Lenzi osv.

  Så, i 2005-2006 kom storyen til THE THRILL OF A KILL til meg. I utgangspunktet tenkte jeg dette kunne være en kul kortfilm på kanskje 15-20 minutter, men etterhvert så har historien utvidet seg mer og mer, og slik det er nå, så blir det en spillefilm på hvertfall 90 minutter.

  Vi startet filmingen i 2007, men så - plutselig trakk hun som hadde fått hovedrollen seg, og vi stod der på bar bakke, uten noen i hovedrollen. Etter dette gikk filmproduksjonen i dvale, fram til sommeren 2009, da jeg bestemte meg for å vekke prosjektet til live igjen. Jeg annonserte etter skuespillere, og fikk de jeg trengte.

  Så utover høsten har vi filmet så mye som mulig, nå gjenstår kun avslutningsscenene. Per dags dato er også de første 70 minuttene av filmen ferdig redigert. Jeg har også laget en liten teaser og en trailer for filmen, som du kan se nedenfor her.

  Sjangeren er slasher/exploitation. Den er produsert på et skolissebudsjett, knappe 30 000,- kroner så langt. Vi har amatørskuespillere, men de spiller faktisk veldig bra. Vi har også vært heldige og fått tak på 3 proffe makeup-artister, fete location, gode kostymer, troverdige rekvisitter osv., så sånn sett ser det bra ut. Filmen følger klassisk exploitation/slasher-stil, bl.a. med at vi har med en rekke vakre, unge damer, det blir en del blodsøl, og litt "torture-porn". Filmen er både stilfull og brutal på en gang. Men som sagt, vi snakker amatørfilm, så ikke forvent ALTFOR mye.

  Vi er også i kontakt med et par store distribusjonsselskaper, og de virker interessert i filmen, enn så lenge ihvertfall, he he! Om de, mot formodning, ikke vil gi ut filmen, så vil vi trykke den opp selv på DVD.

  Ok, nok prat, her kommer linken til teaseren og traileren:

  THE THRILL OF A KILL - TEASER:
  YouTube - THE THRILL OF A KILL - First official teaser

  THE THRILL OF A KILL - TRAILER (obs., enkelte sterke scener...):
  YouTube - THE THRILL OF A KILL - Official trailer

  For de som liker denne genren, så tror jeg absolutt at THE THRILL OF A KILL vil falle i smak. De som IKKE liker skrekk/exploitation/undergrunnshorror, bør vel kanskje holde seg unna...

  De av dere som vil følge oss videre, kan jo ta en titt på nettsida vår:

  Violence Productions.com

  Eller dere kan gå inn på Facebook-gruppa vår: Violence Productions | Facebook

  Og til slutt, her er en artikkel på Skrekkmania.com - som omhandler traileren: http://skrekkmania.com/2010/12/22/th...-kill-trailer/

  Filmen er forøvrig antatt ferdig iløpet av første halvår 2011, litt avhengig av når vi får filmet de siste scenene.. men siden vi allerede har klippet sammen det vi har filmet så langt, så vil det gå kort tid fra vi filmer de siste scenene, til filmen er klar på DVD.

  Håper dere skrekkfilminteresserte medlemmer her på forumet, vil fatte interesse for filmen. Er ikke hver dag det kommer en norsk undergrunnsskrekk på markedet.

 2. #2
  Expert tols1 sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2006
  Poster
  6,026
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ikke akkurat min sjanger men teknisk sett har du tatt mange steg oppover i forhold til tidligere. Ser at Carl Arild er med, han går på samme skole som mine egne unger.

  Imponerende ekkelt

 3. #3
  Intermediate jahnmar sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2006
  Poster
  911
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Heller ikke min sjanger, men tøft var det likevel!

  Rett og slett brutalt......stå på!:twisted:

 4. #4
  Active Olebrum sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2006
  Poster
  338
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  :twisted: Tøfft:twisted: så trailer.

 5. #5
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Takker for det folkens! Hyggelig at dere liker traileren, selv om kanskje ikke nødvendgvis alle liker skrekk.

 6. #6
  Active bulken sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2010
  Sted
  Oslo
  Poster
  321
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Først og fremst vill jeg si att det virker som du har kontroll på spesial efekktene.

  For og gi deg litt konstruktiv kritikk, så er det lurt og holde seg til kortfilm formatet, uansett sjanger.

  Ikke for og være negativ, men det er bedre og legge 30000.- i 20-30min. Fremfor 1,5t. Har jobbet en del med amatørfilm selv, og etter min mening er det relativt vanskelig og holde folk, (som krever mer en unge damer og "tortur-porno") inntrisert så lenge. Prøver man seg på ett får komplisert plott, og for mange uerfarene skuespillere, er det fort for publikum og miste fokus. Hører ut fra trailern at dere ikke bruker extra microfoner, noe som gjør det vansklig og følge med på dialogen, noe som blir irriterende etter 90min.

  Min anbefaling, ut fra mine erfaringer, er: Tenk nesten litt musikkvideo, aggresiv klipping, kul musikk, kort novelle-akktig story, (enkel historie lite folk og steder) lite dialog og max 20-30min. Og legg sjela, og ikke minst kappitalen sin, i de minuttene.

  Men, som sagt, dette er mine synspungt, i og med att dette er ett forum

  (ps: ett tipps angående musikk, kopibeskytting, platekontrakkter, tono og den pakka dær. Vet ikke om du har prøvd det, men jeg bruker Urørt.no for stort sett alt av musikk. masse god musikk, med folk som trenger promo, fremmfor millioner. )

 7. #7
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Takker for tilbakemelding bulken.

  Skjønner godt at du er litt bekymret for om vi klarer å holde folk interesserte i 90 minutter. Det er faktisk noe jeg har tenkt vel og lenge på selv også, siden jeg vet hvor utrolig utfordrende og vanskelig det er å lage langfilm på amatørnivå. Det er så frustrerende iblant, så man nesten gir opp. MEN, jeg bestemte meg tidlig å IKKE tenke på spilletiden på denne filmen her. Heller så skulle jeg fokusere på de enkelte scenene, få dem så bra som mulig, også fikk man heller vente og se under klippeprosessen, hvor lang filmen blir til slutt.

  Til og begynne med, når jeg skrev den opprinnelige story`en, så tenkte jeg at dette kunne bli en kortfilm på rundt 20 minutter. Etterhvert så utviklet og utvidet storyen seg betraktelig, og nye scener kom til. Men det var først under klippinga jeg så at det ville ende opp som en langfilm. En annen ting, mange amatørfilmer dveler VELDIG ved en del sekvenser, liksom bare for å fylle opp tida, slik at man skal nå 80-90 minutter i spilletid. DET ville jeg forsøke å styre unna for enhver pris, og jeg vil at det skal "skje" noe i omtrent alle scenene, at det skal være fremdrift i filmen, slik at folk ikke sovner når de ser den.

  Nå er jo ikke alt ferdig filmet enda, siden vi mangler sluttscenene, men rundt 70 minutter av filmen er stort sett ferdig redigert, og jeg synes vi har lite dødpunkter i filmen hittil. Det skjer noe nesten hele veien. Så jeg har godt tro på at folk neppe vil finne filmen kjedelig, til tross for det lave budsjettet. Dog, jeg kommer til å "gå over" filmen flere ganger etter at den er ferdig filmet, og fjerne ytterligere dødpunkter, slik at det blir enda mere driv. Er et par scener som SKAL være litt "mystiske, stilfulle, og der ting ikke skjer i full gass", så NOEN roligere sekvenser innimellom må det være, men i all hovedsak, det skjer ett eller annet hele veien. Se opp for en del svart humor underveis også, hehe!

  Når det gjelder lyden, så er det brukt ekstern mic i alle scenene. Men vi har ikke hatt råd til "supermikrofoner", men vi har til tider fått brukt en Røde Mic, og utover det er det brukt en relativt rimelig Sony mono mic, samt en brukbar Sony stereo mic. Iblant har vi hatt tid og anledning til å kjøre med lydbom, andre ganger har vi måttet bruke mic`en montert på kamera. Noen scener sliter med litt dårligere lyd, og det i all hovedsak fordi jeg glemte igjen hodetelefonene hjemme de dagene, og derfor hadde vanskeligheter med å justere volumet på mic`en korrekt. Er fort gjort det blir enten litt lite, eller litt mye volum da... men, vi må bare leve med det. Har ingen anledning til å gjøre disse scenene igjen på nytt nå. MEN, det er heller ikke plagsomme mengder med dialog i filmen. Filmen er mer actiondrevet, fremfor dialogdrevet. Musikk/stemning/lydeffekter preger filmen mye mer enn dialogen.

  Ang. musikk, så har jeg i all hovedsak brukt lokale artister på de fleste låtene/lydene, men har også brukt noe copyrightfree musikk/lydeffekter fra nettet, bl.a. fra Shockwave.com, James Tubbritt og Home FX, Freeplaymusic.com m.fl., men takk for tipset med urørt.no! Skal sjekke ut dem nærmere!! Er ALLTID bra med up-and-coming artister som trenger promo, og ikke er ute etter royalties.

 8. #8
  Intermediate gpt33 sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2004
  Sted
  Trondheim
  Poster
  1,907
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Tøff trailer og bra effekter.
  Stå på videre!!
  -Bladelius Idun - Bladelius S250 x 2 -Xindak Dac5 - Audio Physic Scorpio 25 -

 9. #9
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av gpt33
  Tøff trailer og bra effekter.
  Stå på videre!!

  Takker for det gpt33!

 10. #10
  Intermediate Vincent_vega sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2005
  Poster
  2,338
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ser ut som en meget bra "amatør" film dette her, og til første film å være så ser det slettes ikke verst ut

 11. #11
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det går fremover med produksjonen av langfilmen vår, THE THRILL OF A KILL. Alle scener er nå ferdig innspilt, vi har redigert over en time av filmen, og vil i tida fremover redigere de siste 20-30 minuttene, samt jobbe med ekstramaterialet til DVD`en.

  For å promotere filmen har vi også nå laget ei hjemmeside for den: The Thrill of a Kill
  og vi har også satt opp en egen fanpage på Facebook:
  THE THRILL OF A KILL | Facebook

  Ta turen innom! Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva du synes om hjemmesida.

 12. #12
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  Syke saker... Husk at det nylig har blitt opprettet eget forum for AV-produksjon; http://avforum.no/forum/av-produksjon-testkategori/. Du har jo sikkert mye å bidra med der, kjør gjerne en gjennomgang av prosjektet ditt - så får du både litt oppmerksomhet rundt prosjektet samt bidrar til å gi den nye kategorien mer innhold! Lykke til med lansering av filmen for øvrig!!

 13. #13
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Yes, skal ta en kikk inn der ja. Og joda, filmen blir syke saker, ho ho!

 14. #14
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Siste nytt om THE THRILL OF A KILL!

  Horronews.net har skrevet en liten omtale, samt viser frem traileren - sjekk ut artikkelen HER: Trailer: The Thrill of a Kill (2011) | HorrorNews.net

  Ellers så er filmen FERDIG nå, og jeg vil i morra sende inn et par demo-utgaver av filmen til bl.a. EC Entertainment og Another World Entertainment, så får vi se om noen av dem får lyst til å distribuere filmen. DET hadde jo vært konge da! Er nok langt i mellom filmer med budsjett på latterlige lave 30 000,- kr gis ut hos et større distribusjonsselskap. Men det er lov og håpe.

  Utover det så anbefaler jeg ALLE og ta turen innom fanpagen på Facebook, til THE THRILL OF A KILL. Den finner du her: THE THRILL OF A KILL | Facebook =ts

  Har også satt opp en egen fanpage på Facebook for VIOLENCE PRODUCTIONS, og den finner du her: VIOLENCE PRODUCTIONS | Facebook =pb

  Det som skjer videre nå fremover er at foruten og vente på tilbakemelding fra distribusjonsselskapene, så vil jeg jobbe med ekstramaterialet på filmen. Det blir masse extrastoff - teaser, trailer, behind the scenes, slettede scener, intervjuer, og kanskje kommentatorspor. Stay tuned!

  Anbefal og promoter THE THRILL OF A KILL til alle dine skrekk- og exploitationinteresserte venner. Det er langt imellom norsk amatørfilm drar til på samme viset som vi har gjort nå!

 15. #15
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  YES FOLKENS!! Da kan jeg bringe dere den FØRSTE, EXCLUSIVE anmeldelsen av filmen til undertegnede - THE THRILL OF A KILL. Artikkelen er skrevet av Dan Larsen fra Filmgal.org og kan leses i sin helhet her:

  filmgal.org

  Det er en hysterisk artig anmeldelse, og Dan har virkelig SKJØNT filmen og premissene den er laget på. Må si jeg er MEGET FORNØYD med denne anmeldelsen!

 16. #16
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Her er en helt ny trailer for THE THRILL OF A KILL. THE THRILL OF A KILL (2011) - international trailer - YouTube

  Denne gangen en internasjonal trailer, for alle de som ikke er så sterke i norsk. Enjoy!

 17. #17
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Yes folkens, NÅ skjer det en del interessante ting vedr. THE THRILL OF A KILL!

  For det første, vi får premiere av filmen på "Norges Skumleste Filmfestival", RAMASKRIK - en ny skrekkfilmfestival, som skal ta plass i Oppdal, siste helga i Oktober. All info. om festivalen finner dere her: www.ramaskrik.net. THE THRILL... får visning sent fredag kveld 28.10.11. Og det blir visst 18-års grense på filmen... (merkelig det gitt... he he!). Dette skriver RAMASKRIK om THE THRILL...

  "Emojenta Kimsi forlater hjemmet etter nok en krangel med mor. Turen går ut i naturen, der hun kanskje kan roe nervene litt. Lite aner hun at dette skal bli opptakten til den blodigste, sykeste og mest perverse dagen i hennes unge liv.
  The Thrill of a Kill er laget på såkalt skolissebudsjett av ihuga horrorfans. Filmen er i sin helhet spilt inn i Trysil og er produsert av ildsjelene i Violence Productions. Filmen er, i likhet med The Woman som også vises på Ramaskrik, veldig drøy. Det hadde vært lett å feie det bort som morsom splatter hadde det ikke vært for imponerende godt skuespill av han som spiller morderen her. Han er skremmende normal og naturlig og det er det som for meg gjorde filmen veldig vond å se på. Det ser ut som at norsk undergrunnshorror følger i franskmennenes fotspor og pusher grenser langt, og gjør det godt. Denne visningen får 18 års aldersgrense på Ramaskrik."

  Videre så har en av de store DVD-distributørene i Norge bekreftet at de er interessert i å gi ut filmen på DVD, så kanskje vi da får se THE THRILL... ute over det ganske land, fra en kjent DVD-distributør om ikke så lenge!

  For mer updates, se: The Thrill of a Kill eller gå direkte til Facebook-gruppa vår: THE THRILL OF A KILL | Facebook

  Galleriet på hjemmesida er forresten oppdatert med nyttige og artige kommentarer til hvert enkelt bilde nå. Vel verdt en titt!

 18. #18
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  En liten update på hvordan det går med filmen:

  Kan informere om at vi er i ferd med å inngå avtale nå med et stort distribusjonsselskap. De høres ut til å være veldig begeistret for THE THRILL... og ser stort potensiale i den, og DET synes jeg er sinnsykt artig! :-D :-D

  Det er SVÆRT langt imellom at langfilmer med budsjett på under 30 000,- kroner, blir gitt ut på DVD av et større distribusjonsfirma, så jeg synes det er veldig stas at de liker filmen så godt som de gjør. Når jeg gjorde den hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at et større distribusjonsselskap ville ta i den en gang. Ja, lenge var den ikke ment til å bli en langfilm en gang, men "bare" en kortfilm.

  Men så utviklet storyen seg, og plutselig hadde vi materiale til 45 minutter film, så 60 minutter film, og det før vi i det hele tatt hadde kommet i gang med sluttscenene. Så når de var i boks, så nådde vi langfilmtid allikevel.

  Kan også informere om at det blir MYE ekstramateriale på filmen, kanskje vi snakker om en dobbel-DVD utgivelse.

  Kan i fleng nevne:

  1 teaser
  2 trailere
  43 minutter med "behind the scenes".
  17-18 min med deleted scenes/alternative scenes.
  Intervju med noen av skuespillerne
  Presentasjon av filmen av undertegnede samt hovedrolleinnehaver Arve Herman Tangen.

  Så da er det bare og håpe at folk tar filmen som den ER, en entusiastproduksjon laget på bare småpenger og med "jalla" utstyr. Forhåpentligvis vil det være nok sjarm, stil, humor, blod og halvnakne damer, til at filmen "går hjem" hos de fleste slasher/exploitationfans. Men personlig synes jeg det er en seier bare at et større distribusjonsselskap vil gi den ut. DET var det ikke mange som hadde trodd for et halvt år siden.

 19. #19
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  68
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  En kjapp liten update på filmen.

  For det første, så har jeg nå signert kontrakt med selveste Another World Entertainment om DVD-distribusjon av filmen. DET er ei fjær i hatten må jeg si, det er langt imellom at filmer med det budsjettet vi har jobbet på, får nasjonal/internasjonal distribusjon, så jeg er veldig happy over at AWE er såpass begeistret for filmen som de er.

  Dernest har jeg fått ordnet en ny nettside, nå både på norsk og engelsk. Den ser du her:

  The Thrill of a Kill

  Alt rundt filmen er klart nå, har foretatt en siste "final cut" av filmen, og gått gjennom alt av bonusmateriale. Det eneste vi mangler så langt er og ordne et kommentatorspor, men det kommer det og.

  Håper på en DVD-release rett før Påske.

 20. #20
  Expert tols1 sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2006
  Poster
  6,026
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Fine greier Lars Erik Gratulerer! Morsomt at du har fått det til og kommet såpass langt med ren og skjer stå-på-vilje og engasjement.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •