Støy fra trafo

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Moderator devilej sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    10,061
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy fra trafo

    Jeg har et par monoblokker som er bygget på GB300B og Gb300S fra Greg Ball SKA - Simple Killer Amplifier by Greg Ball





    Effektmessig er blokkene overaskende bra, men jeg sliter med litt trafoduring i dem. Den ene litt verre enn den andre.Ute i høyttalerene er det helt stille, så det må være trafoene i seg selv som er problemet. Noen som vet hva som kan gjøres med dette. Er trafoene for dårlig isolert fra gods slik at vibrasjoner forplanter seg, eller er det kvaliteten på trafoen som er problemet??
    Dette ligger litt utenfor ting jeg selv har erfaring med da jeg kjøpte blokkene ferdigbygde
    Mvh
    DevilEj
    Einar Johnsen


  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er nok vibrasjoner i trafoviklingene. altså at dem sitter noe løst.
    det er vanskelig å gjøre noe med selv. men du kan jo også prøve å dempe dem mekanisk bedre fra kabinettet.

  3. #3
    Moderator devilej sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    10,061
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mao så er problemet for dårlig kvalitet på spolene? Løsningen burde vel da være nye spoler av høyere kvalitet?
    Disse er på 500 Va. Hvilke er i såfall anbefalt?
    Mvh
    DevilEj
    Einar Johnsen


  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av devilej
    Mao så er problemet for dårlig kvalitet på spolene? Løsningen burde vel da være nye spoler av høyere kvalitet?
    Disse er på 500 Va. Hvilke er i såfall anbefalt?
    løsningen er isåfall(om du vil bytte) innkapslet trafo. kompotek f.ex har et stort utvalg. men du må vite utgangs spenningen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •