2 x Design By Seas L26ROY subwoofer - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 36 av 36
  1. #21
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    En liten oppdatering

    Har i dag fått limt det siste laget med 4mm mdf på kassen og kappet frontbaffel. :-D

  2. #22
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I dag har jeg fått frest ferdig frontbaffelen og limt topp platen. Har også fått laget ferdig deleveggen mellom de 2 ulike kammerne. Det nærmer seg nå en prøvelytt I morgen har jeg planer om å få satt på avstivere, samt montert bassrørene. Satser på å få første prøvelytt i løpet av helgen.

  3. #23
    Intermediate norcad sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er det fint håndtverk ute å går ser jeg!
    Med rette finishen burde denne ble meget bra

    Du skal forøvrig koble slik:

  4. #24
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av norcad
    Her er det fint håndtverk ute å går ser jeg!
    Med rette finishen burde denne ble meget bra

    Du skal forøvrig koble slik:
    Takk for det norcad.
    I kveld var subben ferdig for prøvelytting, men hva skjer.......
    Jo, i det jeg kobler den til og skrur den på, går sikringen i huset.:evil: :evil:
    Jeg sjekker også sikringen i forsterkeren, og denne er også selvsagt brent.
    Det er nok sannsynligvis en eller annen jordingsfeil. Håper at det ikke er noe feil med forsterkeren.
    Jeg koblet forøvrig elementene slik som norcad sier. Dersom jeg har koblet noe feil her...kan det ha noe med saken å gjøre? Event andre ting jeg bør sjekke?

  5. #25
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Subben ser flott ut MrTwo!

    Når det gjelder sikringsbrudd...
    Har du testet denne forsterkeren tidligere?

  6. #26
    Intermediate Even Sundgot sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MrTwo
    Takk for det norcad.
    I kveld var subben ferdig for prøvelytting, men hva skjer.......
    Jo, i det jeg kobler den til og skrur den på, går sikringen i huset.:evil: :evil:
    Jeg sjekker også sikringen i forsterkeren, og denne er også selvsagt brent.
    Det er nok sannsynligvis en eller annen jordingsfeil. Håper at det ikke er noe feil med forsterkeren.
    Jeg koblet forøvrig elementene slik som norcad sier. Dersom jeg har koblet noe feil her...kan det ha noe med saken å gjøre? Event andre ting jeg bør sjekke?
    Hei ting du kan sjekke er:

    Kobl av subbene å sjekk om forsterkeren vil starte då, Vist den starter då uten å ta nokre sikringer så er det muligens noko med koblinga.

    Sjekk med eit 1.5 v batteri at subb elementene er i orden.

    Kobl vekk både forsterkeren og sjå om alt er normalt.

  7. #27
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Even Sundgot
    Hei ting du kan sjekke er:

    Kobl av subbene å sjekk om forsterkeren vil starte då, Vist den starter då uten å ta nokre sikringer så er det muligens noko med koblinga.

    Sjekk med eit 1.5 v batteri at subb elementene er i orden.

    Kobl vekk både forsterkeren og sjå om alt er normalt.
    Takker for tips.
    Jeg har forsøkt alt dette uten å teste selve elementene. Forsterkeren virker helt død. I dag fikk jeg tak i nye sikringer, og setter disse inn. Ingen livstegn i forsterkeren.......:evil:
    Jeg kjøpte forresten forsterkeren brukt, men "ny i eske" av en her på forumet. Jeg har ikke tidligere testet den før nå, når alt var klart til testing......

  8. #28
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du fikk vel med papirene? Da er det bare å klage til butikken.

  9. #29
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    heisann. forsterkeren står innstilt for 230V å ikke 115V vel?

  10. #30
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av audiosan
    heisann. forsterkeren står innstilt for 230V å ikke 115V vel?
    Dette er en 230V modell, uten valg av begge.

  11. #31
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Legger ut et bilde av subben i sitt rette miljø :-D
    Synd den foreløpig er lydløs:???: Dette er enormt skuffende....!!
    Forsterkeren er kjøpt av Midgard Audio av en annen person. Jeg sender den til Snickers-is i morgen, så får vi se hva som skjer.

  12. #32
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lydløs eller ikke - du har iallefall fått deg et rått senterstativ :-D

    Håper det ordner seg med forsterkeren.

  13. #33
    Intermediate kiskogl sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    629
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lykke til med forsterkeren. Sub'en så rå ut!

    Om ikke annet, så kan jeg varmt anbefale Hypex DS 4.0

  14. #34
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har ikke en effektforsterker liggende da? Da får du i alle fall lyd i "sentern" din

  15. #35
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Soundfre@k
    Du har ikke en effektforsterker liggende da? Da får du i alle fall lyd i "sentern" din
    Dessverre har jeg ikke en effektforsterker liggende.
    Snickers-is har bestilt ny forsterker da den jeg hadde er brent. Dette er da en reklamasjon som tydeligvis tar svært lang tid å få gjort noe med.:-?
    Det er nå gått 10 uker siden jeg sendte denne til han. Forhåpentligvis har jeg snart en ny på plass:?

  16. #36
    Newcomer MrTwo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Da er det lyd

    Fredag fikk jeg ny forsterker. Denne ble montert rett inn og fungerte med en gang:-D Første inntrykket er veldig bra. Subben spiller dypere enn jeg trodde på forhånd. Det er meget bra respons ned til 20Hz. Imidlertid er der noe portstøy når den går under 23-24 Hz. Over dette trykker den ganske bra.
    Den skal nå få noe spille tid før jeg kjører autokalibrering på recieveren.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •