Scorp's Hypex HG byggetråd. - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste
Viser resultater 41 til 60 av 90
  1. #41
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ting tar tid æ har faktisk bygd en hypex forsterker te, fronthøytalera å sub i mellomtia æ å no driv æ å bygge cd spiller

  2. #42
    Intermediate Razortec sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,679
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Wow, ikke gæærnt

  3. #43
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Razortec
    Wow, ikke gæærnt
    nei ikke sant

  4. #44
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du milde....

    Bilder?

  5. #45
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BGuarden
    Du milde....

    Bilder?
    det ligg byggetråda på hi-fi sentralen

  6. #46
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ah... Lekkert

  7. #47
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BGuarden
    Ah... Lekkert
    takke for det

  8. #48
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    No go i natt

    58v DC inn på modulene (57volt recomended, 68volt max) , lysene på regulatorene lyser, men ikke den blå dioden...
    Signal inn fra kilde, er ok, men ingen lyd ut til høyttaler....

    Jeg vet ikke hva den blå dioden skal indikere, men lyse, det gjør den ikke...
    Tenker og tror det må ha noe med signal input å gjøre...?
    Begge modulene kan ikke være defekte fra fabrikk....
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  9. #49
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Scorpioen84
    No go i natt

    58v DC inn på modulene (57volt recomended, 68volt max) , lysene på regulatorene lyser, men ikke den blå dioden...
    Signal inn fra kilde, er ok, men ingen lyd ut til høyttaler....

    Jeg vet ikke hva den blå dioden skal indikere, men lyse, det gjør den ikke...
    Tenker og tror det må ha noe med signal input å gjøre...?
    Begge modulene kan ikke være defekte fra fabrikk....
    har du huska on/off kabel frs psu te modul? og dc vern kabel
    fra psu te høytaler+?

  10. #50
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, all kabling er riktig fra starten av, fulgte tegningen til psu. (UcD Supply HG)

    Men var tross alt litt sent på kvelden, skal nå gå å sjekke + / - koblinger...
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  11. #51
    Intermediate Psychonaut sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    812
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spennende proskjekt dette her

    Altid gøyt med folk som lager elektronikk, har sjukt lyst til å prøve å lage noe små ting sjølv, men då må det lese en god del først!!


    Har du løst problemet no då? var det kablingen som var årsak til at du ikkje får lyd i ht??

  12. #52
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Alt er fortsatt koblet riktig...
    Har ikke koblet om noe siden før jeg satte strøm på første gang...

    Annet en skjerm og ikke skjerm på rca signal inngangen...

    Finner ingen informasjon på nettet om feilsøking av modulene, eller hvasom er feil når blå led ikke lyser...
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  13. #53
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det kan høres ut som dem ikke får styre strøm.
    e det en HG stereo PSU du har? eller e det 2 HG mono?

  14. #54
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En stk Suply HG = 1stk stereo...

    Styrestrøm = J23 - AMP ON..?

    Det er ingen forskjell på om jeg har den tilkoblet eller ikke...
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  15. #55
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Scorpioen84
    En stk Suply HG = 1stk stereo...

    Styrestrøm = J23 - AMP ON..?

    Det er ingen forskjell på om jeg har den tilkoblet eller ikke...
    på PSU'n e den merka amp on. på ucd'n e den merka J1.
    altså på samme kontakt som signal inn. det e den tynne kabelen som sitt på signalkabelen, om du har hypex sine signalkabla.

  16. #56
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja, den er tilkoblet, uten at det ser ut til å ha noe betyding fra eller til...
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  17. #57
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    da spørs det om ikke det kan vær amp on utgangen på PSU'n som e problemet.

  18. #58
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Verri my ænklar å kjøpt effekt på tilbud ja

  19. #59
    Intermediate Scorpioen84 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,585
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av audiosan
    da spørs det om ikke det kan vær amp on utgangen på PSU'n som e problemet.
    Men, så er det også mulig å bare koble den direkte til Ground internt på forsterkermodulen...

    Heller ikke dette ser ut til å gjøre noen forskjell...

    Verri my ænklar å kjøpt effekt på tilbud ja
    Da forsvinner liksom poenget med å bygge selv...
    | KK DXD-12012 | KK Quattro | Sherbourne PA160 | Onkyo 818 | TW700 |

  20. #60
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmmm. nei da e æ jammen ikke sikker. det e jo lite sannsynlig at det e feil på
    begge UcD modulan. så det må vær PSU eller kabling frem te PSU.
    men e snodig at spenningsregulatoran lyse, men UcDan ikke slår sæ på.

Side 3 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •