Nad 218 Thx reparasjon. - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 49 av 49
  1. #41
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja nå har det vært 1 år.

    Har den fått nytt liv, samler den støv i skapet eller ligger den å gråter på søppelfyllinga?

  2. #42
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har selv en 218 liggende med feil.

    der lyser powerlapa grønn og den går ikke i protection, problemet er at det ikke kommer lyd ut, kan høres veldig svakt på fult volum.

    håper det blåses liv i denne debatten igjen, er mye lærerikt info

  3. #43
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Duppi dupp
    har selv en 218 liggende med feil.

    der lyser powerlapa grønn og den går ikke i protection, problemet er at det ikke kommer lyd ut, kan høres veldig svakt på fult volum.

    håper det blåses liv i denne debatten igjen, er mye lærerikt info

    Du mangler spennning til sluttrinnet i forsterkeren .. det er nok en kortslutning i en av utgangene og dermed svidd av motstand eller sikring . skift utgangene og sett i nye motstander .. and vips .. så brenne an nok opp igjen. siden det er nad.

  4. #44
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mono2n
    Du mangler spennning til sluttrinnet i forsterkeren .. det er nok en kortslutning i en av utgangene og dermed svidd av motstand eller sikring . skift utgangene og sett i nye motstander .. and vips .. så brenne an nok opp igjen. siden det er nad.
    ja det er jo verdt et forsøk om du mener det er det som er feilen. skal se på forsterkeren hvilken type utgangstransistorer jeg har.

  5. #45
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    satt å så litt på nad`n nå så ser jeg at den samme motstanden som dansken påpekte R346, der min er helt rød på høyrekanal. det er vell en fin indikator på at noe er feil..

    hvordan skal ledningene til softstarten stå egentig (tror det er det, en liten 4kantet kloss som skal kobles imot 4ledninger fra trafo. hadde dratt de ut for lenge siden og fant det ikke på skjema.

  6. #46
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ??

  7. #47
    Intermediate IsakAlexander sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Ja nå har det vært 1 år.

    Har den fått nytt liv, samler den støv i skapet eller ligger den å gråter på søppelfyllinga?
    Haha nei den står og samler støv. Jeg holder på med en 319 som har lagd endel hodeverk. Hmm får dra frem den 218 og levere den inn.

  8. #48
    Intermediate Duppi dupp sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvordan gikk det med din 218?

  9. #49
    Intermediate IsakAlexander sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Etter og ha prøvd en strøken en og funnet ut at lyden i disse ikke var noe særlig solgte jeg begge. Fulgte med erstatningstransistorer og det var jo nye onsemi montert også så regner med han som kjøpte den fikk den i orden.

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •