Denon POA-6600 går i protection - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 30 av 30
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har POA-6600 blokkene blitt til Holton HPA-nxV500 R2 monoblokker, 99% ferdige.. Testing gjenstår

    PSU og softstart fra Groundsound. Softstart med 12Vtrigger er veldig grei
    Forsterker modul og DC protection board fra Aussyamp. Protection board har også 3 sek forsinkelse på utgang som ogsa er rimelig kjekt å ha..

    Vedlegg 93240

    Vedlegg 93241

    Vedlegg 93239

    Vedlegg 93243

    Vedlegg 93245

    Vedlegg 93242

    Vedlegg 93244

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Testet og absolutt godkjent

    Jeg synest faktisk R2 var bedre i mellomtonen enn mine egne eldre moduler...
    Når jeg spillte ei låt med Katie Melua her om dagen var det så naturlig og rent som jeg ikke kan huske fra mine egne monoblokker!!

    Hmm, jeg skulle bare bytte trafoer, mine ny-innkjøpte 1000VA Noratel , men da jeg skulle fyre opp den siste sa det pang!!:twisted:
    Effekt motstanden gikk i luften og releet er brendt...

    Sjekket alt og har ikke funnet noe galt koblet.. Muffens

  3. #23
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av chieng
    Testet og absolutt godkjent

    Jeg synest faktisk R2 var bedre i mellomtonen enn mine egne eldre moduler...
    Når jeg spillte ei låt med Katie Melua her om dagen var det så naturlig og rent som jeg ikke kan huske fra mine egne monoblokker!!

    Hmm, jeg skulle bare bytte trafoer, mine ny-innkjøpte 1000VA Noratel , men da jeg skulle fyre opp den siste sa det pang!!:twisted:
    Effekt motstanden gikk i luften og releet er brendt...

    Sjekket alt og har ikke funnet noe galt koblet.. Muffens
    effektmotstanden og relèet på softstarten det dreier seg om?

  4. #24
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det jeg kan se er at relèet er brendt og effekt motstanden gikk i lufta.... har ikke sjekket mere...

  5. #25
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    en av 2 ting kan ha skjedd da.
    1) det har vært kortslutning/overslag mellom effektmotstand og jord(eller en plass mellom bryter og effektmotstand)
    2) det har vært en kortslutning i trafoen. mål motstanden over primær viklingen på trafoen.

  6. #26
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koblet opp kun trafo og sjekket, såg greit ut.
    Trafoen er splitters ny fra noratel så jeg tror ikke det er noe med den.
    Skal se litt mere i kveld. Jeg koblet opp psu med en mindre trafo uten softstart også og det såg helt ok ut...

  7. #27
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av chieng
    Koblet opp kun trafo og sjekket, såg greit ut.
    Trafoen er splitters ny fra noratel så jeg tror ikke det er noe med den.
    Skal se litt mere i kveld. Jeg koblet opp psu med en mindre trafo uten softstart også og det såg helt ok ut...
    okei. da ser det ut som det er soft starten. men mål motstanden over primær og begge sekundær på trafoen for sikkerhets skyld. ikke koble den til

  8. #28
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette ble målt før jeg torde å teste den, jeg har desverre ikke megger tilgjengelig men det skulle vel ikke vere nødvendig...!?

    Takk for tips by the way

    Har jo holdt på å skiftet ut noen kabler innvendig for bedre "layout" bare for syns skyld... kansje det har lurt seg en kordel av en ledning en eller annen plass som jeg ikke har sett. Jeg håper det er det som har skjedd. Ny softstart i bestilling Så bestiller jeg relè og motstand via elfa så har jeg en i spare.

    Kan også nevne at de to ombygde Denon blokkene fikk kjørt seg i helgen.... står oppkoblet på noen Serwin Vega 1215 som spillte vanvittig i en liten stue til den lyse morgen

  9. #29
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av chieng
    Dette ble målt før jeg torde å teste den, jeg har desverre ikke megger tilgjengelig men det skulle vel ikke vere nødvendig...!?

    Takk for tips by the way

    Har jo holdt på å skiftet ut noen kabler innvendig for bedre "layout" bare for syns skyld... kansje det har lurt seg en kordel av en ledning en eller annen plass som jeg ikke har sett. Jeg håper det er det som har skjedd. Ny softstart i bestilling Så bestiller jeg relè og motstand via elfa så har jeg en i spare.

    Kan også nevne at de to ombygde Denon blokkene fikk kjørt seg i helgen.... står oppkoblet på noen Serwin Vega 1215 som spillte vanvittig i en liten stue til den lyse morgen
    ja det er lett at noe kunne blitt oversett. regner med motstanden tåler belastningen? det er vel 25W?

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    245
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    50w audiosan

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •