trenger seriøst hjelp her, med buttkicker!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    trenger seriøst hjelp her, med buttkicker!!!

    saken er den at eg prøver lage meg en liten buttkicker her. har kjøpt to MGR 1715 ellementer, og skrudd de fase i sofaen. alt hertil er greit.
    men så har eg en gammel stereo forsterker som eg tenkte eg skulle bruke.
    eg prøvde først å koble den opp mot reciveren min med y-ledd på sub pre out, men det funker ikkje, så koble den opp slik det stod før ( hadde to 10 " som eg brukte før ), der eg koblet den til front pre out, og det funket heller ikkje. så prøvde eg å koble den på VCR/DVR out, som er lydkanalen eg bruker til dataen. men heller ikkje noe liv her.
    Så eg får ikkje lyd i ellementene uansett kordan eg kobler dette her.
    har en liten "hjemmekino" forsterker ( sånn alt i ett, til 2000 kr, som eg brukte på 10" før ), så når eg kobler elementene til sub utgangen, da får eg liv i de, men kobler eg de til en høytaler utgang, blir det ikkje liv i de.
    har også prøvd med en annen stereo forsterker, men dette også uten hell.
    er det sånn at eg må ha en "sub" forsterker, med low pass filter i?? det virker jo veldig lite logisk, for ellementene skal jo spille det de blir "matet" med, eneste at de da begynner å synge i stedet for å kun spille bass.

    så, har noen noe ide om ka eg gjør feil?? begynner å bli lettere irritert her..... :!:

  2. #2
    Intermediate ganilsen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    2,988
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På den gamle ampen din, du har ikke en sånn A/B knapp som "skrur på" høyttalerne som tilfeldivis er skrudd av?

    Hva skjer om du kobler denne ampen direkte i en cd-spiller?


    Geir Arne

  3. #3
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ganilsen
    På den gamle ampen din, du har ikke en sånn A/B knapp som "skrur på" høyttalerne som tilfeldivis er skrudd av?

    Hva skjer om du kobler denne ampen direkte i en cd-spiller?


    Geir Arne
    ja, den har det, eg har prøvd de i alle mulige possisjoner. eg har ikkje prøvd den rett i spillene.. god ide, skal prøve det seinere, må bare få tak i en kabel først :grin:

  4. #4
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sånn. etter langt om lenge og lengre en langt, så fikk eg koblet i en dvd spille og prøvd, og da virket det.
    så koblet er bare på gøy ett y-ledd i LFE'en på reciveren og til ampen, og no funker det... som fanen!! :razz:
    så koffor det ikkje virket før, det er for meg ett lite under.

    men det funker hvertfall med 2x15" og 2x10" i samme sofa!! :-P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •