GET HD PVR koblet til stereo - lyden er ute av sync

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    GET HD PVR koblet til stereo - lyden er ute av sync

    Hei,
    ..ah, endelig har jeg også fått meg flattv
    ue40b5060 ble det. Veldig bra på PS3 spill.
    Men til GET kabel TV så var min 29" CRT skjerm _mye_ bedre å se på...
    Vi sitter 3-4 meter unna TVn..
    ...men jeg blir vel vant til det etter hvert.
    (samt at jeg ikke har gått igjennom alle tipsene om hvordan å stille inn TVn enda.. holder på å lese meg opp på det her på forumet)

    Over til tema..
    Har GET, og fått HD PVR i hus.
    Koblet med HDMI kabel til TV.
    Lyden i TVn er i sync med videoen.

    ..men når jeg kobler audio ut fra GET HD PVR til forsterker m/sourround så er det delay på lyden!! :sad:
    Instillinger på lyd på GET HD PVR boksen viser at jeg kan velge fra/til og med 20-200ms. Det er altså delay via audio utgangen?

    Kobler jeg Playstation, laserdisk, dvd spiller.. eller andre ting til stereo er det ingen delay hva jeg har sett.

    Er dette et kjent problem med GET HD PVR ?
    (eller er det jeg som ikke har konfigurert riktig)

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ringt get og fikk spørsmål om jeg brukte digital (rødtlys) utgangen.
    Det gjør jeg ikke..

    Men det burde jo fungere å bruke audio utgangen (phono) også ?

    Ble tipset om at man kunne resete get hd pvr boksen, men hvordan gjør man dette ?

  3. #3
    Intermediate Bobben1 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Sted
    Lunner/Hadeland
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når du kobler lyd til en AV receiver så vil ikke lyden være i sync pga. at video prosesseringen i TV'n forsinker video. Min Pioneer TV forsinker videoen med ca. 60ms. Derfor kjører jeg med ca. 60ms delay på AVreceiveren min. Nye AVreceivere har ofte denne muligheten for å sette audiodelay.

    Siden GET HD boksen din kan sette audio delay så kan du sikkert løse problemet ved å teste deg fram til en audio delay som funker. Nå kan det forsåvidt være noe annet galt som gjør at lyden ikke er i sync men videoforsinkelse i TV er en veldig vanlig årsak. Noen TV'er kan kanskje gi enda mer delay for alt jeg vet...

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for kommentarer!..
    Jeg har satt meg ned å prøvd å sette på lyden på TVn (som går via hdmi) og lyden på stereo'n.. da hører jeg at de er nesten i sync, men det er forskjell..
    ..om jeg justerer antall ms fra 20-> 200 så blir bare lyden _mere_ ute av sync.

    Det er akkurat som get dekoderen ikke har mulighet for å sende i 0ms .. (men må sende med 20ms delay :-(

    Er det noen måte å delay'e bilde på samsung ue40b5060 da ?
    (virker jo rart å skulle gjøre dette da )

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •