Slette flere opptak - Grundig 8860?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer Cherz sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    75
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Slette flere opptak - Grundig 8860?

    Hei,

    Har RiksTV og Grundig 8860 med innebygget HD. Har hatt den i snart et år og det begynner å bli fullt....men finnes det en enkel måte merke flere opptak for så å slette dem? Har lett etter en enklere måte enn å taste 4-5 klikk på fjernkontrollen for å slette et og ett opptak?

    Tar gjerne imot RTFM poster - så lenge det medfølger sideanvisning...

    Cherz

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det finnes ingen andre måter å slette opptak på enn måten du selv beskriver. Hver enkelt produsent av utstyr til bakkenettet er selv ansvarlig for slik funksjonalitet, så hvis du vil mene noe om det vil jeg anbefale deg å sende en mail direkte til Grundig Norge.

  3. #3
    Newcomer Cherz sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    75
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RiksTVteknisk
    Det finnes ingen andre måter å slette opptak på enn måten du selv beskriver. Hver enkelt produsent av utstyr til bakkenettet er selv ansvarlig for slik funksjonalitet, så hvis du vil mene noe om det vil jeg anbefale deg å sende en mail direkte til Grundig Norge.
    Høres rart at de utstyrer den med opptakskapasitet for flere hundre timer, men ikke har en enkel måte for å slette dem. Skal sende dem en email som de kan ignorere... Uansett takk for tilbakemeldingen!

    Cherz

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •