Get HD PVR problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Get HD PVR problemer

    Er det noen andre her som har Gets HD PVR som også har problemer?

    Problemene består i:
    Mine kanaler fungerer ikke
    Noen ganger låser alt seg og kun en hard reboot fungerer
    Mange av opptakene jeg har satt opp feiler

    Er det noe gærnt med min boks eller er dette vanlig?

    Tenkte jeg skulle spørre her før jeg ringer Get support og ber om å få bytte boks. :???:

    -Jan B

  2. #2
    Newcomer sax sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    84
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt GET HD PVR i noen mnd. nå og ikke opplevd noen av disse problemene du nevner.

    Eneste som har skjedd noen ganger er at lyden ikke er helt i sync med bildet, men da er det bare å slå av og på så er alt i orden igjen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Takk Sax

    Da har jeg sendt en mail til Get å spurt om å få bytte boks.

    -Jan B

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan-B
    Er det noen andre her som har Gets HD PVR som også har problemer?

    Problemene består i:
    Mine kanaler fungerer ikke
    Noen ganger låser alt seg og kun en hard reboot fungerer
    Mange av opptakene jeg har satt opp feiler

    Er det noe gærnt med min boks eller er dette vanlig?

    Tenkte jeg skulle spørre her før jeg ringer Get support og ber om å få bytte boks. :???:

    -Jan B
    Ville nok sjekket den interne kablingen først.
    Bruk den coax kabelen som fulgte med boksen. Den skal gå rett fra uttaket i veggen til boksen, ikke igjennom no t-ledd eller noe annet.
    Alle dine symptoner tyder på signal problem.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •