Problemer med lyd på Grundig PVR 8860

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med lyd på Grundig PVR 8860

    Hei.

    Kjøpte for 2-3 uker siden en Grundig PVR boks og har til nå vært meget fornøyd med den, selv om den hakker litt på opptak som jeg ser andre her ar nevnt.
    Igår dukket det imidlertidig opp et meget rart problem.
    Fikk opp en boks som jeg ikke husker riktig hva sto i, bare noe om at det ikke ville være lyd fordi boksen brukte dvi.

    Dette skønner jeg ikke noe av, siden den har fungert helt fint frem til nå og problemet kom helt plutselig.
    Boksen er koblet direkte på tven med hdmi kabel.

    Har prøvd å endre hdmi inngang på tven, skifte hdmi-kabel, men ingenting hjelper. Noen som har gode tips å komme med?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mangler plutselig lyd på HDMI

    Hei!
    Akkurat det samme skjedde i helgen med vår tuner. Ingen lyd på HDMI. Alt fungerer via scart, men på HDMI fungerer bare bilde. Har sjekket kabel og TV-inngang, men alt fungerer med andre signalkilder enn Grundig-boksen.

    Har noen forslag?
    :?



    EDIT:

    Snakket med Grundig. På fjernkontrollen er det en knapp merket "disp" som holdes inne i 10 sekunder for å skifte modus. Vips var lyden tilbake igjen (og signaltype endret fra DVI til HDMI). Antar noen har trykket litt vilkårlig på denne - mine mistanker rettes mot husets 3-åring....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er telefonnr for support på Grundig-boksen?
    rgds

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    66
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv av med skjerm og tuner ( trekk gjerne ut kontaktene) i 5 min, og reinserte HDMI kabelen før du slår på igjen. HDMI "sensing" krever dette i mange sammenheng. Det kan og gå noen minutter etter påslag før bilde og lyd kommer!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •