HDTV fra GET - Side 130

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 130 av 135 FørsteFørste ... 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... SisteSiste
Viser resultater 2,581 til 2,600 av 2687

Tråd: HDTV fra GET

  1. #2581
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Sted
    Oslo
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av steinram
    Jeg har hatt PVR og en Yamaha receiver noen år nå (hdmi kobling) og ganske nylig la jeg merke til at NRK kanalene sender lyd i Dolby Digital via GET nettet. Det gjorde de tidligere ikke. For min Yamaha sin del så betyr det at lyd codec'en overstyrer mid DTS neo valg for inngangen (det ser iallefall slilk ut i displayet på receiveren). De fleste andre kanaler sender bare vanlig 2 kanals lyd (med unntak av SVT som også sender i Dolby Digital (iallefall sist jeg var innom)).

    Det er nå min observasjon.
    GET startert med DD for alle tre NRK-kanalene den 1. februar i år. Dette betyr ikke at lyden nødvendigvis er i 5.1 - veldig få (om noen) NRK-programmer programmer har lyden lagt ut i 5.1, men receiveren settes i DD-modus. Dette har imidlertid ikke skapt noen problemer må å simulere 5.1, inntil nylig. Nå er det kun lyd i de to fronthøuttalerene, ingenting fra senter og ingenting bak. Andre kanaler fungerer slik de alltig har gjort, det samme når jeg ser på NRK via RiksTV

  2. #2582
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ved å skru av dolby i settings på dekoderen, vil vel lyden konverteres til PCM, og da vil vel receiveren kunne gjøre det du vil den skal, uten at den går i DD-modus

  3. #2583
    Newcomer yallaman sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Svar fra Get

    ... på spørsmålet om hvorfor det de siste ukene har vært stille i senter- og bakhøyttalerne selv om NRKs HD-kanaler sender Dolby Digital-signal:

    NRK har for tiden problemer med nivåforskjeller mellom AC3 på HD kanalene
    og PCM stereo på standard kanalene. Det arbeides med å finne løsninger, men
    disse vil ta litt tid å finne.


    Vet ikke om disse nivåforskjellene (det er riktig at volumet var mye lavere på HD-kanalene) henger sammen med at de bare sender 2-kanals lyd på over hele fjøla nå ...

    Edit: Fikk nytt svar fra Get i dag:
    På grunn av lydproblemer på HD-kanalene besluttet NRK å sende lyden til
    bare å treffe front høytalere da de fikk mye klager på nedmikset/oppmikset
    lyd. Dette vil i praksis si at kunder ikke kan velge ”kvasi” surround når vi
    sender stereo.


    Ville bare informere, i tilfelle noen lurer på om det er noe galt med surroundforsterkeren deres eller Get-boksen.

  4. #2584
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ny software idag, men hvordan slå av hard-disken?

    hei, jeg så idag tidlig at det var kommet ny software til PVRen.
    Men harddisken snurrer og går selv om jeg slår den av.
    Jeg vil jo at den skal snurre når spilleren er i bruk, men hvordan får jeg stoppet den når jeg slår av spilleren? Det burde jo skje automatisk?

    Jeg hadde stadig det samme problemet før oppgraderingen, men da stoppet disken hvis jeg slo spilleren av og på.

  5. #2585
    Newcomer KjellG sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    102
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ny software

    Mere 2011 med det nye brukergrensesnittet nå. Var rimelig nittitall det forrige...

  6. #2586
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    flott nytt utseende ja
    jeg får ikke tilgang til mitt abonnement og filmleie... "ingen forbindelse" får jeg opp.. bruker pvr som modem, og har ikke noe problem med nettet på pc. PVR virker perfekt utenom dette...

    Noen forslag?

    Ringte GET, men de kunne ikke hjelpe.. Lurte på om jeg brukte switch, noe jeg ikke gjør (dette kunne visst by på problemer...)

  7. #2587
    Intermediate John P. sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,753
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hjelper jo ikke deg mye, men tenkte jeg ihvertfall kunne si at jeg også bruker den som modem, og jeg har tilgang til filmleie fremdeles.
    Så jeg vet ikke hva det kan være.

    Kanskje prøve å slå den helt av fysisk, la den stå litt, og slå den på igjen? Blindt skudd i mørket, dog...

  8. #2588
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av panzer81
    jeg får ikke tilgang til mitt abonnement og filmleie... "ingen forbindelse" får jeg opp.. bruker pvr som modem, og har ikke noe problem med nettet på pc. PVR virker perfekt utenom dette...
    Antar du bruker en av de gamle splitterne UPC/GET leverte ut før.
    Får å få tillgang til filmleie må du bytte til en litt stor splitter
    merket med MCP-03. GET leverer gladelig ut til de som vil leie film :-)

  9. #2589
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HD PVR'en har fått ny menylayout. Hva synes dere?

  10. #2590
    Newcomer Uderzo sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 2die4
    HD PVR'en har fått ny menylayout. Hva synes dere?
    En absolutt forbedring. Bare synd at problemet med at harddisken ikke spinner ned i standby er tilbake :roll:

  11. #2591
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bemoltu
    Antar du bruker en av de gamle splitterne UPC/GET leverte ut før.
    Får å få tillgang til filmleie må du bytte til en litt stor splitter
    merket med MCP-03. GET leverer gladelig ut til de som vil leie film :-)
    Takker. Visste ikke at dette het splitter.. Har en slik MCP-03 liggende et sted og skal teste den ut

  12. #2592
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    2,306
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Etter oppdateringen kom, så kunne jeg ta opp 3 programmer samtidig
    Jeg hadde da dekoderen på den ene kanalen, slik at den tok opp fra denne pluss 2 til.

    Det var etterlengtet for å si det sånn.
    I alle fall muligheten til å ta opp 2 ting og se på en tredje
    (slik det er på Altibox som jeg hadde før jeg flyttet)

  13. #2593
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Litt om forbedringer her:
    Bedre TV-opplevelse - Get

    Jeg har ikke lest gjennom enda, så jeg vet ikke om alt gjelder siste oppdatering.

  14. #2594
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av panzer81
    Takker. Visste ikke at dette het splitter.. Har en slik MCP-03 liggende et sted og skal teste den ut
    Forsøkt å koble til igjen nå, restartet PVR med MCP-03 i veggen. Fortsatt ingen tilgang til filmleie og mitt abonnoment...

    Flere som sliter med dette, evt sitter på løsningen? :???:

  15. #2595
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av panzer81
    Fortsatt ingen tilgang til filmleie og mitt abonnoment...

    Flere som sliter med dette, evt sitter på løsningen? :???:
    Jeg har hatt feilmeldingen "ingen forbindelse" helt siden jeg fikk dekoderen i august 2010. Har ikke hatt noen interesse av filmleie så jeg har heller ikke tatt kontakt med GET angående dette. Jeg har ingen splitter av noe slag. Problemet ditt løser seg nok så snart du tar kontakt med kundeservice.

  16. #2596
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av panzer81
    Forsøkt å koble til igjen nå, restartet PVR med MCP-03 i veggen. Fortsatt ingen tilgang til filmleie og mitt abonnoment...

    Flere som sliter med dette, evt sitter på løsningen? :???:
    Jeg har også dette problemet. Kommer heller ikke inn på disse farga knappene, der rød viser at man skal komme inn på nyheter. Det kommer ingen forbindelse. Jeg bruker ingen splitter heller.

  17. #2597
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Eirik84
    Etter oppdateringen kom, så kunne jeg ta opp 3 programmer samtidig
    Jeg hadde da dekoderen på den ene kanalen, slik at den tok opp fra denne pluss 2 til.

    Det var etterlengtet for å si det sånn.
    I alle fall muligheten til å ta opp 2 ting og se på en tredje
    (slik det er på Altibox som jeg hadde før jeg flyttet)

    Jeg prøvde det du sier men det går ikke.

  18. #2598
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Uderzo
    En absolutt forbedring. Bare synd at problemet med at harddisken ikke spinner ned i standby er tilbake :roll:
    Hei.

    Etter litt etterforskning har jeg funnet ut at det er en del av en automatisk disk skjekk som blir initializert ved standby, etter noen få minutter spinner harddisken ned.

  19. #2599
    Newcomer Uderzo sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MRmP
    Hei.

    Etter litt etterforskning har jeg funnet ut at det er en del av en automatisk disk skjekk som blir initializert ved standby, etter noen få minutter spinner harddisken ned.
    Jeg har observert det samme, var vant med at disken spant ned etter rundt 6 sekunder. I motsetning til nå hvor disken spinner ca 1min etter at den er satt i standby. Jeg sendte en mail til get på fredag om dette, før jeg oppdaget at den spant ned likevel, bare litt tregere.
    Kanskje get kan gi meg noen svar på hvorfor dette er endret på, men holder ikke pusten for å si det slik. Tviler på det er mange som sitter på helpdesk med den informasjonen.

  20. #2600
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    dekoderen fryser når man slår den av

    Etter siste oppdatering så fryser dekoderen etter at man har slått den av. Klokken oppdaterer seg en gang etter man har skrudd den av, og så fryser alt. Umulig å slå den på med fjernkontrollen, man må velge hard boot.

    Jeg ringte get, men de bare sendte oppdateringen på nytt og ba meg sette dekoderen i fabrikkmodus. Det hjalp ikke.

    Jeg har byttet HD på min dekoder, tror dere at det kan ha noe med saken å gjøre?

Side 130 av 135 FørsteFørste ... 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •