HD Boksen fra Canal Digital henger seg og reagerer seint ! - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste
Viser resultater 21 til 40 av 90
  1. #21
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Solo
    Har nå software vx1.01 er dette siste versjon?
    Siste versjon er 1.4.0 eller 1.4.1. (OBS! Dette gjelder ikke aktuelle kabelboks, sorry!)
    slå mottakeren av. Slå den på. Når displayet viser "8888", trykk "ok" etterfulgt av "info". FW nedlasting startes.

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    Siste versjon er 1.4.0 eller 1.4.1.
    slå mottakeren av. Slå den på. Når displayet viser "8888", trykk "ok" etterfulgt av "info". FW nedlasting startes.
    takk, får prøve dette når jeg kommer hjem! Merkelig at ikke dette kan stå i bruksanvisningen...

  3. #23
    Intermediate torsteinvh sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,414
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    Siste versjon er 1.4.0 eller 1.4.1.
    Hvor ser man hvilken versjon man har?

  4. #24
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det finner du i menyen, under dekoderinnstillinger.
    Jeg prøvde forøvrigt å trykke på ok under 8888, både med og uten et raskt trykk på info rett etter, men ingen ting skjedde og jeg har fortsatt tidkigste softwareversjon. andre tips?

  5. #25
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får heller ikke lastet siste FW på nevnte måte.

  6. #26
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ikke jeg heller

  7. #27
    Active pølsemaker sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    345
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    CD... e nå dritt, at det kan send ut på markedet en dekoder som er så treg & ikke funker med nye skjermer..(va iallefall det jeg fikk til svar) er en skandale...

  8. #28
    Intermediate torsteinvh sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,414
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Solo
    Det finner du i menyen, under dekoderinnstillinger.
    Jeg prøvde forøvrigt å trykke på ok under 8888, både med og uten et raskt trykk på info rett etter, men ingen ting skjedde og jeg har fortsatt tidkigste softwareversjon. andre tips?
    Fra manualen:
    Slik kan du manuelt laste ned ny software
    • Ta ut nettledningen
    • Sett den inn igjen og vent i ca. 3 sekunder
    • Trykk på OK-knappen etterfulgt av INFO-knappen i rolig tempo.Er det gjort riktig ser du at displayet teller fra 00–– til 04––.
    Prøvde, men fikk feilmelding '09' som betyr:
    Programvaren ble ikke funnet i kabelnettverket. Prøv å oppdatere
    på nytt. Hvis det mislykkes enda en gang, utsetter du oppdateringen
    ved å velge AVBRYT på skjermbildet som vises. Når det gjelder de andre feilmeldingene, må du ta kontakt med operatøren eller installatøren.

  9. #29
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    prøvde samme prosedyre nå, error9

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme her, er09.

    Sitter forøvrig på kabelnettet til Elvefaret borettslag på Lysejordet i Oslo.

  11. #31
    Intermediate hhalstensen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    2,006
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har også begynt å få problemer med min CanalDigital HD-mottaker. I går kveld "frøs" den ca 10 ganger på et par timer. Eneste som hjalp var å trekke ut strømkabelen. Til tider er også responsen fra fjernkontrollen treig, men jeg trodde kanskje det hadde noe med kontrollen å gjøre

    Jeg kommer nok til å kontakte CD hvis dette fortsetter, dette finner jeg meg ikke i...:evil:

  12. #32
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvilken signalstyrke får dere, jeg har grønn 111/112

  13. #33
    Newcomer EvenSteven sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Slettet... så nå at dere snakker om Kabel-dekoderen ....

  14. #34
    Active mr samsung sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Solo
    da er boksen endelig i hus. fine bilder, men har alt opplevd svart skjerm og kun lyd ved en anledning. Kuren var å boote dekoderen. Hadde egentlig forventet en programvareoppdatering ved tilkobling, men dette skjer ikke. står også i veiledningen at den må stå i standby for at dette skal trigges, men det finnes jo ingen egentlig standby knapp, kun av og på. Har nå software vx1.01 er dette siste versjon?
    Ja dette er siste versjon

  15. #35
    Newcomer dr.phil sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd - Kun Stereo?

    Har ingen problemer med at bildet fryser eller fjernkontroll problemene.
    Men min bror har det. Løsningen hans var å flytte dekoderen litt unna tven.

    Kjører foreløpig ikke hdmi. Men har optisk lyd kabel tilkoblet en Onkyo tx705, og får med unntak av de svenske kanalene kun vanlig stereo. På SVT-kanalene får jeg AC3.
    Er det virkelig kun de svenske kanalene som sender noe annet enn Stereo?

    Aaargh.. by the way. Ikke oppgrader til Internet Exporer 8 Beta!

  16. #36
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sitat Opprinnelig postet av mr samsung
    Ja dette er siste versjon
    da er det jo ikke rart at jeg ikke får opppdatert

  17. #37
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor sier OleM da:

    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    Siste versjon er 1.4.0 eller 1.4.1.
    slå mottakeren av. Slå den på. Når displayet viser "8888", trykk "ok" etterfulgt av "info". FW nedlasting startes.

    ??

  18. #38
    Active mr samsung sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Thumbs up

    Sitat Opprinnelig postet av Dreamlord
    Hvorfor sier OleM da:




    ??
    :twisted: :evil: Har nå kontaktet canal digital på mail atter en gang om dette.Håper på et godt svar her nå,begynner og bli ganske pissed,betaler jo i bøtter og spann,med alle mine kanaler gjennom dem.Dette burde være en smal sak og ordne opp i i 2008. Men kun mas og kjas hjelper håper jeg!!

  19. #39
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dreamlord
    Hvorfor sier OleM da:
    ??
    Jeg beklager så mye. Jeg snakker dessverre om feil boks. Men oppdateringsprosedyrene skal være like.

  20. #40
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt HD dekoderen til CD i ca 4 mnd nå, og den henger seg opp til stadighet. EPG'en er crap, og boksen er drit stygg. Ringte forresten til CD og klaget på boksen, og de sendte meg en ny. Akkurat de samme problemene på denne.

    Vurderer nå å kjøpe ny tv med mulighet for conex cam eller hva det heter. Er det noen som har noen erfaring med å benytte kortet fra CD i Sony 40W3000 (eller andre modeller som har denne muligheten)?

Side 2 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •