Problemer med altibox

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med altibox

    Vi har tv løsning gjennom EB og bruker fiber og "altibox". Problemet er at dekoder'n detter ut nesten hver gang et nytt program starter eller når man skifter kanal. Da må man slå den av og på så funker det greit igjen, men det er fortsatt veldig irriterende. Noen som har noen forslag til løsning?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er ikke dårlig kontakt på cat 5 din???

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kunne ikke se at det skulle være dårlig kontakt nei.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Virker kanskje som det er i tv'ene feilen ligger. Hjemme har vi to litt eldre crt-tv'er. Det virker som om problemet bare kommer når man bruker scart kontakten. Jeg prøvde med kompositt og et par lakrissnører til lyd. Da funket det helt fint. Noen som kan forklare dette? Vil jo helst kjøre bilde på scart da dette gir best bilde.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Afroman
    Virker kanskje som det er i tv'ene feilen ligger. Hjemme har vi to litt eldre crt-tv'er. Det virker som om problemet bare kommer når man bruker scart kontakten. Jeg prøvde med kompositt og et par lakrissnører til lyd. Da funket det helt fint. Noen som kan forklare dette? Vil jo helst kjøre bilde på scart da dette gir best bilde.
    Heisann!

    -Gå inn på tv-portalen. (Oppstartsbildet)
    -Velg Innstillinger under tjenester
    -Gå til Lyd/bilde.
    -Endre bildeformat fra 16:9 til 4:3

    Nå skal alt være ok. :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •