Canal Digital dekoder med lydproblem....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 20 av 20
  1. #1
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Canal Digital dekoder med lydproblem....

    Lurer på om andre som har problemer med den nye sølvfargede dekoderern med optisk lydutgang...?

    Det har seg slik at ved kjøring på AC3 lyd på filmer i CanalPlus inn på forsterkeren via optisk kabel, så kobler signalene inn og ut jevnlig, fra 2 kanals til 5.1 kanal og tilbake igjen, det blir en hakkete og usammenhengende sending og jeg må switche tilbake til vanlig 2 kanals lyd for å se filmen uten irriterende lydproblemer.

    Har ringt CD flere ganger men dette hadde de aldri hørt om før...og det virker som de ikke bryr seg??!!!

    Surt å betale 250 i måneden for et halvdårlig produkt, en av grunnene var jo at man kunne kjøre Dolby Digital lyd på mange filmer på CanalPlus.

    Kabelen er sjekket med DVD spilleren, så den er ikke noe i veien med, Yamaha forsterkeren er nesten ny og feilfri, signalkvaliteten er bra ifølge CD......

    Vet ikke riktig hva jeg skal gjøre

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av frorem
    Lurer på om andre som har problemer med den nye sølvfargede dekoderern med optisk lydutgang...?

    Det har seg slik at ved kjøring på AC3 lyd på filmer i CanalPlus inn på forsterkeren via optisk kabel, så kobler signalene inn og ut jevnlig, fra 2 kanals til 5.1 kanal og tilbake igjen, det blir en hakkete og usammenhengende sending og jeg må switche tilbake til vanlig 2 kanals lyd for å se filmen uten irriterende lydproblemer.

    Har ringt CD flere ganger men dette hadde de aldri hørt om før...og det virker som de ikke bryr seg??!!!

    Surt å betale 250 i måneden for et halvdårlig produkt, en av grunnene var jo at man kunne kjøre Dolby Digital lyd på mange filmer på CanalPlus.

    Kabelen er sjekket med DVD spilleren, så den er ikke noe i veien med, Yamaha forsterkeren er nesten ny og feilfri, signalkvaliteten er bra ifølge CD......

    Vet ikke riktig hva jeg skal gjøre
    Hei,

    Regner med at du sitter på en standard simpel tuner fra CD...,
    om så er det kun en løsning, kjøp deg en ordentlig tuner.

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    453
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme oss meg også tror det er en software feil i tuneren. Canal digital gir bare F.........

    Møkka firma, dessverre så synd at ikke viasat har TV2

  4. #4
    Active gurban sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    423
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har samme problem med min Force 315C tuner. Så dette problemet ligger nok mest sannsynlig på selve kabelnettet, ikke tunerne. Har switcha over på vanlig stereo og bare håper på at de kommende HD-tunerne funker bedre.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har samme problem jeg og med min Canal Digital C 1201 CX dekoder. Lyden blir hakkete og må bytte til stereo. Har også problemer med at lyden henger etter bildet, noe som er sykt irriterende!

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tja, nå snakket jeg for min del om dekoder til parabol og ikke kabelnett
    Dekoder for kabelnett har jeg ingen erfaring med.
    Men vil tro at kvaliteten på linjen spiller inn på problemet deres...

    På min Dreambox - parabol eksisterer ikke dette problemet.

  7. #7
    Newcomer emphezis sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    139
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Hardwik
    Har samme problem jeg og med min Canal Digital C 1201 CX dekoder. Lyden blir hakkete og må bytte til stereo. Har også problemer med at lyden henger etter bildet, noe som er sykt irriterende!
    Jeg har også store problemer med at lyd og bilde ikke er synkronisert. Jævli irriterende...

    Noen som har en løsning på dette? :neutral:

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av emphezis
    Jeg har også store problemer med at lyd og bilde ikke er synkronisert. Jævli irriterende...

    Noen som har en løsning på dette? :neutral:
    Løsningen blir vel å kjøpe ny dekoder Tviler sterkt på at CD kommer til gi ut en oppgradering til dekoderen som vil fikse feilene.. 10krs dekoderen er no dritt uansett! Venter på pvr-dekoderen (eller hd-dekoderen), får se om den blir av bedre kvalitet.

  9. #9
    Active
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    438
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av frorem
    Lurer på om andre som har problemer med den nye sølvfargede dekoderern med optisk lydutgang...?

    Det har seg slik at ved kjøring på AC3 lyd på filmer i CanalPlus inn på forsterkeren via optisk kabel, så kobler signalene inn og ut jevnlig, fra 2 kanals til 5.1 kanal og tilbake igjen, det blir en hakkete og usammenhengende sending og jeg må switche tilbake til vanlig 2 kanals lyd for å se filmen uten irriterende lydproblemer.

    Har ringt CD flere ganger men dette hadde de aldri hørt om før...og det virker som de ikke bryr seg??!!!
    Har nøyaktig samme problem. Og har meldt det inn til digital, så det er bare pisspreik at de ikke vet om dette!
    Jævla drittfirma!

    Her er svaret jeg fikk fra Canal Digital:
    Dette er selvsagt alt for dårlig til at jeg godtar det. Har sendt en inntil videre relativt høflig oppfølgnings-epost, så får vi se hva som skjer.
    Planlegger å sende en til nå og referere til at det er flere andre som har samme problemet.

    Hei.

    Takker for henvendelsen.
    Menyen AC3-engelsk er ikke en innstilling på vår boks !?
    Om/når programmer / filmer sendes med 5.1 surround så fungerer dette på
    vår SPDIF-utgang

    mvh
    *navn fjernet*
    Canal Digital as



    Henvendelsen din har referansenummer: (ReTag

    ----------Opprinnelig melding-----------
    Fra: TEK
    Til: digital-tv@canaldigital.no
    Emne: Kvalitet på flerkanals lyd

    >Heisann
    >
    > Har en C1201CX dekoder fra dere. Kopler denne til min forsterker via
    optisk
    > ut.
    >
    > På normal lyd (stereo) er lydkvaliteten normalt god.
    >
    > Men ved bruk av flerkanals lyd (gå inn på menyen og velge for eks.
    > AC3-engelsk) opplever jeg svært dårlig kvalitet.
    > Generelt laverer lydnivå + svært hakkete lyd.
    >
    > Hvordan retter jeg, eller kanskje heller dere, opp dette slik at jeg får
    > utnyttet den digitale dekoderen slik det er ment?
    > For meg var en viktig del av det å skifte til digital dekoder å få
    mulighet
    > for flerkanals lyd, for eks. på filmer.
    > Slik kvaliteten på lyden er pr. i dag er ikke det ikke mulig å benytte
    seg
    > av denne muligheten.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har også klaget inn disse feilene og fikk nettopp dette svaret:

    "Hei!

    Takk for din henvendelse.

    Beklager at vi for tiden har lang svartid på mail.

    Synkronisering av lyd og bilde på digitale sendinger er en sentral feil.
    Canal Digital har problemer med software. Det jobbes med saken, og da
    detn er omfattende, vil det ta tid før feilen er utbedret.

    Det er verdt et forsøk på og ta strømmen på dekoder i 20 sekunder. Det kan
    hjelpe for en periode."


    Så de vet ihvertfall om feilen.

    Gunnar Paulsen

  11. #11
    Newcomer emphezis sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    139
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Riktig....

    Er isåfall jævli irriterende.

    Har sånn 2 sekunders lag på det verste spesielt på TVNorge... og det er ofte også. :twisted:

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    244
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg sliter også med syncronisering av lyd og bilde (samme dekoder). Det mest irriterende er at delay-tiden ikke er konstant, selv ikke for samme kanal... Må stadig vekk inn å justere lip-sync. Ellers har jeg ikke Canal+ til vanlig, men hadde kanalene i desember (promo fra CD). La også merke til at lyden hakket i AC3. Dette var uavhengig av lipsync. Det er nok tydelgvis mange som har disse problemene, men det er sannsynligvis de færreste som oppdager det og forteller det her...

  13. #13
    Newcomer KriZ87 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som har funnet noe mer ut om Sync problemet med lyd og bildet.? Fikk nemlig en dekoder idag og er allerede dritt lei pga lyden og bildet er ute av sync. Bruker nå den digitale utgangen. Vil det hjelpe å bruke den analoge?

  14. #14
    Newcomer ice sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    160
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sliter også med sync problemer på min sølvfargede satelitt dekoder....

    spesielt ille på filmkanalene......

  15. #15
    Newcomer KriZ87 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde akkurat å se på canal + med Ac3 lyd, og det var helt på trynet. Høre bate bakrunnslyder og ikke stemmer

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av KriZ87
    Prøvde akkurat å se på canal + med Ac3 lyd, og det var helt på trynet. Høre bate bakrunnslyder og ikke stemmer
    Det tror jeg heller er et problem med ditt lydoppsett på forsterkeren din. Hvis du ikke får stemmer så er ikke senterhøytaleren din med.
    AC3(Dolby Digital 5.1) fungerer det, selv om lyden hakker og er ute av sync mye av tiden. Du har en forsterker som støtter Dolby Digital 5.1?

  17. #17
    Newcomer KriZ87 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gunnar Paulsen
    Det tror jeg heller er et problem med ditt lydoppsett på forsterkeren din. Hvis du ikke får stemmer så er ikke senterhøytaleren din med.
    AC3(Dolby Digital 5.1) fungerer det, selv om lyden hakker og er ute av sync mye av tiden. Du har en forsterker som støtter Dolby Digital 5.1?
    Offcourse, Senteren skal fungere den..

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av KriZ87
    Offcourse, Senteren skal fungere den..
    Ok.
    Vel, AC3 funker hos meg, og har ikke sett noen andre som har samme problem som deg. Noe er vel sannsynligvis galt hos deg.

  19. #19
    Newcomer KriZ87 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Funket bedre idag, men ikke akkurat bra. Hakket og forsvant jo hvert 10 sek. Så orker ikke å bruke AC3 lyd..

  20. #20
    Newcomer bulle17 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Hardwik
    Har samme problem jeg og med min Canal Digital C 1201 CX dekoder. Lyden blir hakkete og må bytte til stereo. Har også problemer med at lyden henger etter bildet, noe som er sykt irriterende!
    Jeg har gått meg på at ikke alle filmer (selv nye) sendes med surround-lyd.
    Fikk ikke surround etter å ha installert ny receiver (Yamaha RX-V1800) og fikla litt med fjernkontrollen til dekoderen C 1201 CX dekoder. Da oppdaga jeg Audio-knappen, hvor du kan velge lydformat (stort sett mellom AC3 og stereo). Men på flere filmer var det ikke mulig å velge surroundlyd. Er det virkelig riktig? At CDs filmkanal tilbyr nye filmer uten surroundlyd? Mye av gleden er borte da, liksom...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •