GET fjerner muligheten for andre språk på Disney Channel?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer RamGuy sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2009
  Poster
  212
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  GET fjerner muligheten for andre språk på Disney Channel?

  Det ser ut som GET har bestemt seg for å oppdatere Disney Channel på sitt nett over til en helnorsk versjon, hvor det ikke lenger er mulighet for å velge andre språk om det så skulle være norsk, svensk, dansk, finsk eller engelsk som var mulig tidligere.

  Er det flere som har lagt merke til dette? Det skjedde vell for 5-7 dager siden, nå har det altså null effekt å ha et annen språk valgt som primærspråk i innstillingene på dekoderen, du er låst til norsk uansett hva du velger.

  Dette er ikke tilfellet på Disney XD (enda?) og ifølge GET kundeservice (ikke alltid like pålitelig) så skyldes dette at GET nå har gått over til en ny versjon av Disney Channel, en såkalt "hel norsk" versjon hvor det ikke lenger er mulig å få inn lydspor i andre språk, ergo er du 100% låst til norsk.


  Har noen andre testet dette på sine GET løsninger, kan dere få inn andre språk på Disney Channel eller er alt nå på norsk? Er det folk med Canal Digital eller andre løsninger som kan teste ut om de får inn Disney Channel på noe annet enn norsk?


  Hva i allverden er tanken bak å låse kundene sine til norsk når de har hatt muligheten for selv å velge språk i årevis? Dette virker jo fullstendig ulogisk, for det første finnes det temmelig mange i Norge som overhode ikke kan norsk og da er det jo teit å fjerne en slik mulighet for selv å velge ønsket språk, for det andre så finnes det en god del som ser på et par ungdomserier som blir totalt latterlig å se på når ting er elendig dummet til norsk og nå er det altså null mulighet for å få diverse filmer og serier på sitt opprinnelige språk uten dubbing, med unntak av serier som sendes etter 22:00 på kvelden, da ser det ut som alt plutselig er engelsk.

 2. #2
  Intermediate Bobben1 sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Sted
  Lunner/Hadeland
  Poster
  2,711
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er Disney som har byttet ut Skandinavisk versjon med helnorsk versjon. Samme har Disney gjort i Danmark.

  Den Disney kanalen som tidligere var pan Nordisk er nå Svensk/Finsk.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •