PVR dekoder problem "Sett inn smartkortet i mottakeren"

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PVR dekoder problem "Sett inn smartkortet i mottakeren"

    Hei.

    Sliter som juling med mottakeren min..

    Kommer opp en blå skjerm hvor det står at jeg må sette inn smartkortet i mottakeren. Jeg har sjekket dette 50 ganger nå og alt er rett med kortet. Det kommer og går - Men de siste dagene har problemet vært helt kronisk.

    Noen som har vært borti dette og kan fortelle en fortvilet person hva som er galt?

    Mvh
    Christoffer

  2. #2
    Newcomer Gargamel_Grusom sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kommer vel stort sett av enten feil med kort eller kortleser.

  3. #3
    Newcomer Niels sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2011
    Poster
    117
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener å huske at det var den meldingen som kom gradvis oftere (tilslutt hele tiden) når dekoderen/strømkabel var gåen. Regner med du har en Sagem HD-PVR fra Canal digital? Husker ikke helt om det var ny strømkabel eller dekoder jeg måtte bytte.

  4. #4
    Intermediate Etaten sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    748
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde samme problemet.. Fikk tilsendt ny strømforsyning fra CD og problemet var løst :-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •