Problemer med Infocus X10

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Infocus X10

    Hei!

    Min Infocus X10 (som i disse tider er omtrent et år gammel) har i det siste begynt å flimre for nå i går å begynne å skru seg av. Det er spesielt venstre halvdel av bildet som flimrer, og etterhvert flimrer hele bildet.

    I går skrudde projektoren seg av hvorpå lampe-indikatoren på projektoren lyser. I brukermanualen står det at man da skal vente noen minutter for så å skru den på igjen. For min del vil den da ikke skru seg på igjen slik at jeg må inn/ut med strømkabel. (ingen vifte som går)

    Pæra har gått i underkant av 600 timer og projektoren generelt er behandlet meget pent. Ingen plutselige strømbrudd eller slag/fall eller lignenede.

    Noen med tilsvarende problem, eller som vet hva som kan være feil?

  2. #2
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Etter å ha tatt en runde med projektoren i dag igjen så skjer følgende:

    Projektor på
    Bilde er normalt i ca 15 min
    Flimring på venstre halvdel av bildet
    Projektoren skrur seg av og rød power lampe blinker
    Strømledning inn/ut
    Projektor på
    Grønn power lampe blinker i ca 1 min uten at den skrur seg på
    Projektor skrur seg av og skift pære lampe lyser

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •