Mister bilde random... Need Help.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mister bilde random... Need Help.

    Hei.
    Jeg håper jeg poster på riktig sted nå. Nettopp regget meg :P


    Jeg har nylig kjøpt en HD65 DLP projector og har laget en egen komponent kabel med CAT5 kabel. Denne virker glimrende forunten om et irriterende problem.

    Jeg kan se film i 20-40 min og mer men plutselig mister projectoren siglan fra Blu-ray spillern min. Den søker så etter signal i noen sec også er bildet tilbake. Lyd osv er der fortsatt men bildet forsvinner.
    Jeg har stillt Blu-ray spillern til 720p/50hz. da projectoren er 720p.
    Jeg har bygget denne kabelen selv som sakt og har vært nøye med å lodde og har brukt egene bokser til å gjemme overgangen i. har også brukt noen "sukkerbiter" for å forsterke dette litt.
    Har også i samme kabel lagt inn Wii composite kabelen. denne virker uten problem.

    Noen som har noen svar på hvorfor jeg mister bildet?

    trengs det mere info?
    Jeg kan legge ut bilder og forklaringer men kanskje det er en enkel fix på dette?

    Help med pleace!
    PS: Jeg er HELT grønn når det kommer til Projectorer og dette med oppsett osv.


    MVH
    Kristoffer aka LoSLucifer

  2. #2
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Første test bør være å få testet en annen kabel.
    Ikke fordi jeg tviler på at din er laget korrekt, men fordi jeg selv har hatt HDMI problemer som ligner det du beskriver.
    Den gang var løsningen en dyrere og bedre kabel.
    Den billige kabelen jeg hadde viste bildet over et stykke tid, men så kunne den droppe ut, og har problemer med å synce igjen.
    En kvalitetskabel løste mitt problem.
    Det var over et strekk på 10 meter.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •