Epson TW3000 -lilla stripe nederst i bildet

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Epson TW3000 -lilla stripe nederst i bildet

    Jeg har en TW3000, i går oppdaget jeg at det er en lillafarget stripe nederst til høyre i bildet som går ca til midten av lerretet, den blir gradvis svakere til den når midten. lerretet er 92" stripen er ca 1 - 2 cm bred. Noen som har en anelse om hva dette kan være? Er det ett LCD panel som har begynt å bli dårlig? Litt rart for projektoren har ikke gått mer enn 500 timer. Bør jeg kontakte Epson og benytte garantien for å få en ny?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ohkaasa
    Jeg har en TW3000, i går oppdaget jeg at det er en lillafarget stripe nederst til høyre i bildet som går ca til midten av lerretet, den blir gradvis svakere til den når midten. lerretet er 92" stripen er ca 1 - 2 cm bred. Noen som har en anelse om hva dette kan være? Er det ett LCD panel som har begynt å bli dårlig? Litt rart for projektoren har ikke gått mer enn 500 timer. Bør jeg kontakte Epson og benytte garantien for å få en ny?

    Her er en pixellinje som er blitt defekt. (vedlig typisk om linjen ender i senter på bildet)
    Dette er noe garantien dekker. Skjer det etter at garantien er utgått er det veldig dyrt! (må skifte et eller flere LCD panel)

  3. #3
    Active Kvindølen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har fått samme problem på samme projektor. Begynte med den halve linjen som manglet,og nå har de nederste linjene fått et kraftig rød rosa skjær i seg,ca et par centimenter av lerretet.Er jo kun synelig de gangene jeg ser film i 16/9 format så har mest lyst til å vente med å sende den inn til litt utpå våren.Har ikke lyst til å være uten nå.
    Er enda over 2 år igjen på garantien så det burde vel ikke være noe problem.

  4. #4
    Newcomer balsam sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forsøk i første omgang og bytte HDMI kabel om du har kabel-lengde på over 10m. Prøv gjerne Supra sin HDMI kabel, det hjalp for meg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •