Død pixel/støv på Epson TW-2000?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer Kleivis sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Død pixel/støv på Epson TW-2000?

    Når eg ser film kan eg i mørke scener se en rød flekk ca midt i bildet. Eg har hele tiden trodd at dette var pga støv, men da eg skulle ta noen bilder for å sende til Epson oppdaget eg en liten rød prikk på et bilde. For meg ser det nå ut som eg har døde pixler OG støv i projektoren.






  2. #2
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan nok dessverre se ut til at du har rett. Kontakt Epson og hør hva de sier.

  3. #3
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det der er ikke en "død piksel", men en piksel som er konstant opplyst (rød). Dette er et mye verre fenomen enn en død piksel (sort). Konstant opplyst piksel (stuck pixel) i senter av bildeflaten er en helt klar reklamasjon.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  4. #4
    Newcomer Kleivis sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okei, har sendt bildene videre til Epson, så da får eg bare vente og se ka de sier.

  5. #5
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm.... jeg ser ikke den samme pikselen i bilde nr 2?

    For øvrig har bilde 1 en del lysende punkter overalt i bildet, også utenfor lerretsflaten. Dersom du bare ser dette på bildet du har tatt og ikke med det blotte øyet, så ville jeg sjekket kameraet du bruker for å ta bildene.

    Kan være det er kamerasensoren det er noe i veien med?

    Bilde 2 er for øvrig tatt med lang lukkertid, og da kan det jo hende det er gjort automatisk dark frame støyreduksjon i kameraet.

  6. #6
    Newcomer Kleivis sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, eg så også de prikkene på bilde 1, så det kan være kameraet. Men etter eg oppdaget den prikken gikk eg opp og såg den samme scenen om igjen og eg MENER eg såg den samme røde prikken på taket.

    På bilde 2 så er hvertfall den røde flekken der. Den er alltid der i mørke scener.

    Fikk svar fra Epson som mente at det var pixel feil, men ville at eg skulle sende et helt svart bilde til de.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •