Sony HW 10 med rød stripe etter kun 5 timer?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer minifreak sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Sony HW 10 med rød stripe etter kun 5 timer?

    Har til min store skuffelse fått en rød stripe horisontalt over hele bildet når den er på.
    Ca midt på bildet, denne kan ses når kun prosjektor lyser blått, slik at dette er noe med prosjektor og ikke resten av utstyret.

    Er det noen som har peiling? Ser ikke frem til å levere denne tilbake til AVshop for å få evt ny.

  2. #2
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av minifreak
    Har til min store skuffelse fått en rød stripe horisontalt over hele bildet når den er på.
    Ca midt på bildet, denne kan ses når kun prosjektor lyser blått, slik at dette er noe med prosjektor og ikke resten av utstyret.

    Er det noen som har peiling? Ser ikke frem til å levere denne tilbake til AVshop for å få evt ny.
    Dette høres unektelig ut som en garantisak, og det første jeg ville gjort var å ta kontakt med selger. Et hett tips er å ta bilde av fenomenet og legge ved som dokumentasjon.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •