Oppgradere SW på X1, PCen finner ikke prosjektor

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate MAXcpu sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Oppgradere SW på X1, PCen finner ikke prosjektor

    Prøver nå å oppgradere software fra 4.1 til 4.3 på min InFocus X1.

    Problemet er at ved åpning av "FlashUSB v.1.6" så står får jeg bare beskjeden "waiting for connetion". Fikk dette sist også, ved oppgradering fra 3.8, men fikk orden på det da.

    PCen finner prosjektoren når jeg kobler den til med USB og sier "Infocus X1". Har prøvd å legge inn drivere manuelt, men finner ingen løsning på dette heller...

    Noen tips? Prosjektor og PC er startet på nytt flere ganger og kabel tatt inn og ut uten at det hjelper.

  2. #2
    Active _frost_ sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    357
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei! Husker jeg også rørte litt med det der... Men prøv dette:
    Åpne FlashUsb v 1.6 når du har koplet til usb kabelen. (Prosjektoren skal være slått av)
    Etter du har gjort det så står det waiting for connection eller noe.
    Da skal du holde keystone up og keystone down nede samtidig mens du slår på projen. Hold de nede til projen går til 'load state'.
    Da skal det stå connected og du kan sette igang med overføring av filer.
    Dette burde gå!
    Lykke til.

  3. #3
    Intermediate MAXcpu sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm.. Det var noe slikt jeg gjorde sist ja! Men nå fungerer det ikke..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •