Problem med Epson TW2000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Epson TW2000

    Har de siste ukene blitt plaget av ett svakt vertikalt bølgemønster som er nesten på hele høyre halvdel av bildet. Dette er særlig synlig mot jevn lys bakgrunn. Det vises på ett 92" lerret som ett jevnt bølgemønster med ca en cm mellom de lyse og mørke linjene. Noen som har en formening om dette skyldes en feil på pæra/optikken eller om det er forstyrrelser på hdmi kabelen ? Det virker som om linjene gradvis har blitt mere synlig. Projektoren har gått ca 600 timer på lav modus, 9mnd gammel.

    Oppdatert: Ved bruk av manuell lenseshift høyre/venstre blir mønsteret igjen på samme plass, betyr dette at det er pæra som er problemet?


    __________________ Vedlagt bilde er ikke mitt men viser tilsvarende linjer.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,729
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har sjekket lerretet for bølger? Hvis ikke det er det ville jeg kontaktet Epson. De har en av de bedre garantiene som er å oppdrive og et du opplever høres eller ser ikke helt riktig ut.

  3. #3
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar Det er ikke bølger i lerrettet nei, driver å tester med kort kabel mellom en avspiller og pj, for å se om det retter seg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •