hjelp!! (Davis DSL 8)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hjelp!! (Davis DSL 8)

    hei

    eg har ein davis dsl 8
    i går tok eg å rensa den for støv eg var ikkje bort i noe anna enn viftene.

    tørr ikkje ta bort i noe annet

    eg kobla den opp igjen å starta,den virka fint i 10 min så vart alt svart,venta ein stund og den starta fint igjen,og den slå seg av igjen etter 10 min eg kan ikkje starte opp med det samme i gjen må vente ein stund,også lysa slukna,kan det vere varme?det høres ut som om alle viftene går.Der var 1 leding flat som eg måtte ta ut og den var ikkje lett å få inn igjen kan det vere att det er dårleg kontakt her?noen som har ei formeining på hva som er gale??



    mvh
    stig

  2. #2
    Active Neonsun sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: hjelp!!

    Hm.. En av viftene som ikke tålte behandlingen og nå ikke starter igjen, slik at den blir for varm og slår seg av automatisk?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    trur alle vifte går da.
    ja det slår seg av automatisk.

  4. #4
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tipper kontakten til termoswitchen ikke står helt i..(sannsynligvis den du måtte ta ut)

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    termoswitchen er den ledninga flat ?
    den eg måtte drage ut gjekk til kontrollpanele
    allså den som du trykker på tv.pc.video.off.on osv..

  6. #6
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, da er det ikke termoswitchen.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jippi då virka den

    det var ledninga til kontrollpanele som ikkje var sikkleg i

    bra det ikkje var verre
    takk for alle svar

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •