Epson EH-TW5000 - Side 43

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 43 av 46 FørsteFørste ... 3 13 23 33 39 40 41 42 43 44 45 46 SisteSiste
Viser resultater 841 til 860 av 902
  1. #841
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    til dere som eier denne, kan linsa justeres like godt både opp og ned?

    Mulig litt pinlig spørsmål men lurer i forhold til montering av hylle, hylla må av praktiske årsaker monteres noe høyere eller lavere ift. midten av lerretet.

  2. #842
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er det som skjer? Bilde foradrer seg, blir mørkt et hakk, og så en liten stund senere blir det lysere et hakk, og slik holder det på, opp og ned, opp og ned. Hva er det for noe?
    Blir gal.

  3. #843
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Hva er det som skjer? Bilde foradrer seg, blir mørkt et hakk, og så en liten stund senere blir det lysere et hakk, og slik holder det på, opp og ned, opp og ned. Hva er det for noe?
    Blir gal.
    Eh .... kan det være .... autoirisen? Du vet hvordan den fungerer, ikke sant?

    Gjelder dette samme bilde eller når du viser film?

    Hvilken firmware har du nå?

  4. #844
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av another_visitor
    til dere som eier denne, kan linsa justeres like godt både opp og ned?

    Mulig litt pinlig spørsmål men lurer i forhold til montering av hylle, hylla må av praktiske årsaker monteres noe høyere eller lavere ift. midten av lerretet.
    Ja, lens shift er symmetrisk i alle retninger.

  5. #845
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roffe
    Eh .... kan det være .... autoirisen? Du vet hvordan den fungerer, ikke sant?

    Gjelder dette samme bilde eller når du viser film?

    Hvilken firmware har du nå?
    Den er skrudd av, bråker all for mye.

    Dette gjelder uansett bilde, kilde jeg bruker. Men ses best nå det er litt lysere bakgrunns bilder som denne web siden.
    Igår kjørte jeg en test bluray plate via ps3 slim for å ta en ny kalibrering, og det var nesten så mye forandring i bilde at når jeg var inn i dem sorte og hvite test bildene at jeg var "fornøyd" i det ene øyeblikket, så forandret bilde seg ble lysere/mørkere og jeg måtte justere bilde igjen 1 hakk.
    Høres kanskje lite ut men en ser det, hele bilde forrandrer seg.

    FW 1.09 tror jeg det var, hadde denne inne på rep. og fikk den tilbake med denne FW'en.

  6. #846
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Den er skrudd av, bråker all for mye.

    Dette gjelder uansett bilde, kilde jeg bruker. Men ses best nå det er litt lysere bakgrunns bilder som denne web siden.
    Igår kjørte jeg en test bluray plate via ps3 slim for å ta en ny kalibrering, og det var nesten så mye forandring i bilde at når jeg var inn i dem sorte og hvite test bildene at jeg var "fornøyd" i det ene øyeblikket, så forandret bilde seg ble lysere/mørkere og jeg måtte justere bilde igjen 1 hakk.
    Høres kanskje lite ut men en ser det, hele bilde forrandrer seg.

    FW 1.09 tror jeg det var, hadde denne inne på rep. og fikk den tilbake med denne FW'en.
    Gjør du denne kalibreringen med måleprobe så vil du vel kunne bekrefte dette med kontinuerlig måling som variasjon i målt lysverdi?

    Det kan være irisen i øyet ditt som justerer seg når blikket ditt skifter mellom å betrakte ulike ting, faktisk. Spesielt om du har drevet og skiftet mellom lyse og mørke bilder. Øyet er ikke pålitelig som måleinstrument (det tilpasser seg gradvis til nye lysforhold, som f.eks. når man kjører inn og ut av tuneller med bil).

  7. #847
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roffe
    Gjør du denne kalibreringen med måleprobe så vil du vel kunne bekrefte dette med kontinuerlig måling som variasjon i målt lysverdi?

    Det kan være irisen i øyet ditt som justerer seg når blikket ditt skifter mellom å betrakte ulike ting, faktisk. Spesielt om du har drevet og skiftet mellom lyse og mørke bilder. Øyet er ikke pålitelig som måleinstrument (det tilpasser seg gradvis til nye lysforhold, som f.eks. når man kjører inn og ut av tuneller med bil).
    Vi har vært 3 stk som så/ser dette nå. Og det skjer når jeg kun har oppe f. eks. denne web siden, uten å bytte nett side, kilde eller bilde. Det skal ikke være slik at man kan se det?

  8. #848
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Vi har vært 3 stk som så/ser dette nå. Og det skjer når jeg kun har oppe f. eks. denne web siden, uten å bytte nett side, kilde eller bilde. Det skal ikke være slik at man kan se det?
    Bruker du HDMI-inngangen? Er det en PC som er kilde? Hva slags innstillinger har du i projektoren (spesielt ulike bildeoptimaliseringsinnstillinger som f.eks. Skin Tone, Epson Super White, Auto Setup etc)?

  9. #849
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roffe
    Bruker du HDMI-inngangen? Er det en PC som er kilde? Hva slags innstillinger har du i projektoren (spesielt ulike bildeoptimaliseringsinnstillinger som f.eks. Skin Tone, Epson Super White, Auto Setup etc)?
    Bruker PC når jeg er på web, ser det tydelig. Og som igår når jeg skulle ta en kalibrering(skulle vise en kompis hvordan det virket), skjedde/skjer det da og.

    Har disse innstillingene:
    FrameInterpolation = Off
    Noise reduksjon = 1
    Sharpness = -3(står i Standard)
    Epson Super White = On
    Brightness Control = Low
    Auto Iris = Off
    Color Mode = HD
    Her har jeg Brightness = -1, Contrast = 11 for å få best mulig sort/hvit og kontrast.
    Gamma = 2.0
    Contrast Enhancement = Off

  10. #850
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å skru av Epson Super White. Jeg er ikke spesielt glad i den innstillingen.

  11. #851
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Bruker PC når jeg er på web, ser det tydelig. Og som igår når jeg skulle ta en kalibrering(skulle vise en kompis hvordan det virket), skjedde/skjer det da og.

    Har disse innstillingene:
    FrameInterpolation = Off
    Noise reduksjon = 1
    Sharpness = -3(står i Standard)
    Epson Super White = On
    Brightness Control = Low
    Auto Iris = Off
    Color Mode = HD
    Her har jeg Brightness = -1, Contrast = 11 for å få best mulig sort/hvit og kontrast.
    Gamma = 2.0
    Contrast Enhancement = Off
    Prøv å sette denne funksjonen til "off", dersom det er mulig.

    Sitat Opprinnelig postet av Funksjonsbeskrivelse
    Brightness control function accommodates various lighting
    conditions and room sizes, and can extend the lamp life for more
    cost-effective operation

  12. #852
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Prøv å sette denne funksjonen til "off", dersom det er mulig.
    Hva er det jeg skal sette til off?
    Det er ikke denne du mener?I Brightness Control har jeg bare 2 funkskjoner, og det er low og high. Den står i Low.
    Setter jeg den i High så starter prosjektoren opp med vifte lyd og jeg får sterkere lys bilde.

  13. #853
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roffe
    Prøv å skru av Epson Super White. Jeg er ikke spesielt glad i den innstillingen.
    Ok, den er skrud av men det hjelper ikke.

    Men den "grå fargen" her på forumet som er på venstre side(der hvor brukernavnet våres er) ble samme hvit farge som resten av web siden. En ser ikke forskjell. Må vel inn å justere igjen da. MEN har lånt vekk test BR plata.

  14. #854
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Hva er det jeg skal sette til off?
    Det er ikke denne du mener?I Brightness Control har jeg bare 2 funkskjoner, og det er low og high. Den står i Low.
    Setter jeg den i High så starter prosjektoren opp med vifte lyd og jeg får sterkere lys bilde.
    Det var den funksjonen jeg tenkte på, men man kkan tydeligvis ikke skru den av.
    Lampen kan også være skyld i de lysvariasjonene du ser. Hvor mange timer er den gått?

  15. #855
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Ok, den er skrud av men det hjelper ikke.

    Men den "grå fargen" her på forumet som er på venstre side(der hvor brukernavnet våres er) ble samme hvit farge som resten av web siden. En ser ikke forskjell. Må vel inn å justere igjen da. MEN har lånt vekk test BR plata.
    Jeg så du skrev at du bruker PC, men ikke om du bruker HDMI. Gjør du det for PC?

  16. #856
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roffe
    Jeg så du skrev at du bruker PC, men ikke om du bruker HDMI. Gjør du det for PC?
    Har dvi ut ifra skjermkortet x-o til hdmi og inn i denon 4308 og hdmi ut til epson. Har som sakt tidligere kappet hdmi kabelen (denon siden)for å trekke den igjenom rør, loddet på dvi kontakt og en x-o til hdmi igjen.
    MEN dette har jeg alltid hatt og, har ikke hatt dem "problemene" før.

    Det kan sikkert være en feil innstilling en eller annen plass.

    MEN har og tatt en oppgradering på denon'en, men har ikke tatt noen forrandring etter det inne på denon. Vet ikke om det har noe med saken?

  17. #857
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Det var den funksjonen jeg tenkte på, men man kkan tydeligvis ikke skru den av.
    Lampen kan også være skyld i de lysvariasjonene du ser. Hvor mange timer er den gått?
    Står noe i info på 1068H. Så da må den vel ha gått 1068timer. Den skulle vel ikke begynne å slite her?

  18. #858
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Hva er det som skjer? Bilde foradrer seg, blir mørkt et hakk, og så en liten stund senere blir det lysere et hakk, og slik holder det på, opp og ned, opp og ned. Hva er det for noe?
    Blir gal.
    Hvor lang tid går det mellom hver gang den endrer lysintensitet?

  19. #859
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Ok, den er skrud av men det hjelper ikke.

    Men den "grå fargen" her på forumet som er på venstre side(der hvor brukernavnet våres er) ble samme hvit farge som resten av web siden. En ser ikke forskjell. Må vel inn å justere igjen da. MEN har lånt vekk test BR plata.
    Da kan du sikkert skru på den innstillingen igjen, dersom det ikke har noen innvirkning på problemet.

  20. #860
    Moderator e-h sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av zx300
    Står noe i info på 1068H. Så da må den vel ha gått 1068timer. Den skulle vel ikke begynne å slite her?
    Jeg har tidligere hatt samme problem på en AE700 med pæren i eco-modus og 1300t. Problemet løste jeg den gang ved å sette lampen på normal modus.

Side 43 av 46 FørsteFørste ... 3 13 23 33 39 40 41 42 43 44 45 46 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •