Feil på BenQ W9000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Feil på BenQ W9000

    PJ min tok kvelden igår. Satt og såg på "NRK" og jobba litt med lys, iris og kontrast etc. Plutseleg sa det pang ( kødder ikkje ) kvapp som f.. Heile PJ starta å vibrere og det kom ein forferdeleg lyd, bildet vart uklart og eg måtte berre slå av fort som F.

    Veit ikkje kva som er skjedd, men mistenter vifte eller om det er fargehjul eller noko annet som roterer inne i der.

    Spm, kan dette ha noko som helst med å sette kontrast og iris i maks/min settings? Kan det liksom bli sånn at verkstedet sjekker settings og sier? "nei nei, du har jo satt den opp heilt feil". Er jo Garanti, men lurer på om eg skal legge inn default igjen, vil helst ikkje starte den opp igjen, bråker så jævli

  2. #2
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som fargehjulet ditt tok kvelden ja. Har ingenting med settings å gjøre. Skjedde samme på min W10000, den ble sendt inn og reparert. Hvis du søker litt på forumet finner du mange som har hatt samme problem.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •