BenQ W10000 - Iris sluttet å fungere

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Intermediate Kim Olav Svines sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    BenQ W10000 - Iris sluttet å fungere

    Satte meg ned tidligere i dag med en film, og kom sikkert borti en knapp på fjernkontrollen, så prosjektoren slo seg over på "Home Cinema" preset. Da jeg skulle sette den tilbake på mine egne innstillinger, så sjekket jeg at iris var lukket (slik den alltid er). Da fant jeg ut av irisen ikke fungerer lengre. Kan stille på den i menyen, men mekanikken reagerer ikke på noe som helst.

    Er ikke 100% sikkert, men virker som irisen er lukket, basert på åpningen jeg så i prosjektoren. Noen som har vært borti noe lignende? Jeg har slått den av, tatt strømmen for noen sekunder og skrudd den på igjen, men irisen virker til og ha tatt kvelden.

    Jeg er redd for jeg kanskje må sende den inn, men praktiserer BenQ en slik "worldwide warranty"? Jeg kjøpte den nemlig i USA. Riktignok er alle prosjektorene til BenQ produsert like, da alle går på alle spenninger, samt alle eskene inneholder strømkabler til de fleste land, så det virker som de kommer fra samme fabrikk alle sammen, men det er kanskje mulig at serienummeret ikke er gyldig for garanti i Norge?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    BenQ har ikke World Wide garanti tror jeg, men mitt siste møte med supporten deres / Anovo ga meg ett inntrykk av at de ikke er veldig nøye på det.

    Ring BenQ og oppgi serienummeret for å få RMA nummer av dem. Reis deretter ut til Anovo å lever den personelig. Da jeg gjorde det sa de at de trengte kjøpskvittering nettopp for å spore når og hvor projectoren er kjøpt.
    Ettersom jeg ikke hadde den med, avtalte vi at jeg skulle ta den med når jeg hentet projectoren. Dette glemte jeg også. Fikk ny projector likevel.

  3. #3
    Intermediate Kim Olav Svines sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tja, det er 48 mil til Anovo, så jeg tror ikke det blir aktuelt, men jeg får kanskje ta en liten telefon i morgen. Regner med det er noe som er lett å reparere.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Reset Iris

    Hei.
    Hadde samme problem med min. Det jeg gjore, var å slå av projektoren HELT,
    Og starten den igjenn. Gikk så inn i servicemenyen resetet irisen der, etter dette var alt ok.
    Mvh.
    GT

  5. #5
    Intermediate Kim Olav Svines sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mange takk, da skal jeg prøve det når jeg kommer hjem.

  6. #6
    Intermediate Kim Olav Svines sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tipset ditt funket helt fint, Geirtore.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Kim Olav Svines
    Tipset ditt funket helt fint, Geirtore.
    Det var bra!

  8. #8
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av geirtore
    Hei.
    Hadde samme problem med min. Det jeg gjore, var å slå av projektoren HELT,
    Og starten den igjenn. Gikk så inn i servicemenyen resetet irisen der, etter dette var alt ok.
    Mvh.
    GT
    Har hatt samme problem selv i dag, så dette skal testes!

  9. #9
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Argh. Min iris fungerer fortsatt ikke, selv med av/på-skruing og resetting av iris :-(

  10. #10
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På andre forsøk, hvor jeg i tillegg trakk ut strømledningen og brukte det magiske vent-20-sekunder-trikset, virket det. Iris kan igjen justeres hos meg :-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •