ask c100 hjelp ??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question ask c100 hjelp ??

    hei har kjøpt en brukt ask c100 .. rigga dette opp å skulle se film , det gikk ca 1 time så ble det massa røde prikker i alt av skygge å mørke steder, så etter ca. 15min til så forsvant bilde bare .. skrur den av og på i gjen så er bilde bra :? ... hva kan det være ? gikk inn på menyen der står det at pæra har gått 1297 timer noen som veit hva feilen kan være ... kan det være at den går for varm ? eller er det kanskje en 1000 timers pære?






    mvh marius

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    62
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være en variant av dette problemet?

    http://avforum.no/forum/digitale-pro...-ask-c100.html

    Håper du fikk denne prosjektøren billig..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei nei det er ikke samme som det .. har leita litt rundt her men kan ikke finne no lingnende mitt problem jeg ga ikke stort for den .. eller det vil si jeg har ikke betalt no ennå .. men får den veldig billig .. har jo lyst til å få det til å virke men til en billig penge så klart ...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •