Bildet "blaffrer" på Benq PE8720

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer Outbreak1 sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    282
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bildet "blaffrer" på Benq PE8720

    Hei.

    Jeg sendte min Benq PE8720 til Anovo siden den laget en god del støy. Fikk den tilbake etter 1 uke, tekniker hos Anovo hadde stripset en kabel. Starter opp projektor og merker med en gang at samme problem er der enda. :cry:

    Litt frustrert sender jeg den tilbake. Det går over 1 mnd, jeg klager og plutselig får jeg en bytte projektor i posten. Det som er problemet nå er at bildet blaffrer litt, på lyse områder av bildet ser det nesten ut som at fargehjulet går litt sent slik at en ser skyggen hver gang det går forbi pæren.

    Noen som har opplevd dette? hva kan jeg gjøre? er lei Anovo nå altså !!! :evil:

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De første 100 timene bør kjøres i 250 watt,etter dette kan du kjøre 200 watt uten flimmer...

  3. #3
    Newcomer Outbreak1 sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    282
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Supert, skal sjekke ASAP :razz:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •