Koble PS3 til Epson TW1000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Koble PS3 til Epson TW1000

    Nå er jeg frustrert og råd villl, og føler meg litt dum...

    Jeg får ikke bilde fra min nye PS3 til TW1000. Har prøvd å koble til både HDMI og scart. på HDMI skjer det ingen tin, og på scart så får TW1000 signal inn, men bildet er bare svart.

    Biled fra PC (VGA) og canal digital tuner (HDMI) fungerer helt bra.

    Jeg har prøvd å koble PS3 til min sony 40" med HDMI, det fungerte bra.

    Jeg har prøvd å resette bilde fra ps3 ved å holde på knappen nede under oppstarten til jeg hører et pip... men det hjelper heller ikke!

    Eneste jeg hører er lyden som går via optisk til reciveren(en gamel Onkyo traver fra 2003).

  2. #2
    Newcomer K-pax sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    198
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg ikke tw1000 og ps3, så jeg vet ikke om det er noe spesielt en må gjøre for at de skal virke sammen. Men siden du får hdmi til å virke fra ps3 til tv og fra tuner til pj er det sikkert ikke noe feil på utstyret.

    Har hørt om en som hadde noe lignende problemer, da viste det seg at det var hdmi kabelen. Dvs Hdmi kabelen måtte stå "rett" i kontaktene, om det ble en ørliten bøy/bend så ble det ikke bilde.
    Så om fortsatt ikke får bilde ville jeg testet med en annen hdmi kabel.

    Slå av alt, koble i hdmi kabelen på nytt. Start først på PJen og velg hdmi, start deretter ps3.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk for tipset! Skal prøve en annen kabel i kveld.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Løst!

    ops: det viste seg at kabelen var rette stedet. oppdaget det ganske raskt når jeg så på det med friske øyne og et rolig sinn... HDMI kaelen sto nemlig ikke helt i proskjektoren lenger... mangla ca 2mm, en liten dytt så kom bildet med en gang.

    Jeg fant også ut hvordan jeg skulle få bilde over scart kablen. Jeg måtte velge "video" som source ikke "scart"....

    Skal ikke være lett alt en driver med...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •