striper i bildet ae500

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    striper i bildet ae500

    har endelig fått meg ae500 og svært fornøyd med første intrykket.

    har ikke fått råd til å prøve noe annet enn min gamle dvd511 fra samsung
    enda... men skarpt og fint bilde for det.

    det jeg lurer på er de vertikale stripene jeg får når bilde forandrer seg totalt!
    det er der i under ett sekund, og så er det borte igjen.

    er dette dvd spilleren? eller projektoren som ikke klarer å omskalere bilde
    med en gang?

    vil dette bli borte ved bruk av htpc?

    bruker scart med rgb

    jokes

  2. #2
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm...
    Er du sikker på stripene er der kun "når bildet forandrer seg totoalt"?
    Mener du ved panoreringer?
    Når er din proje laget (se på undersiden av projen)?
    :?

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du mulighet til å teste med en annen DVD spiller? Evt. en annen signalkilde..

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er ikke så mye ved panoreringer, men når bilde går fra et bilde som er mørkt til et bilde som er lyst. det det virker som om bilde ikke får oppdatert seg fort nok.
    skal prøve med annen dvd spiller.... men har ikke kommet så langt enda.
    måtte bare spørre her først om noen hadde vært borti det samme.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    2,480
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du tenker sikkert på de vertikale stripene som oppstår ved lys bakgrund. Sett på et stillbilde som inneholder mye hvit-farge og skjekk om det er der konstant da. Gjør de det er det Vertical Banding du tenker på og er ikke så lett og bli kvitt. Det er mulig å fikse dette ved å tukle i servicemenyen men da mister du garantien. Ytterst få har også løst det ved å selge hele prosjektoren, men personlig løste jeg dette ved å la være å bry meg om det

  6. #6
    Active langbein sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    320
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har alle AE500 Vertical Banding, eller er det litt tilfeldig. Jag har sett på Z2 som de har i demo på Oslo hifi senter, og den var helt klart plaget av VB. Jeg har også sett en hitachi som hadde det og en annen (samme model) som ikke hadde det. Kan man forlange og få en ny dersom projektoren er plaget med VB? :?:

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    2,480
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Etter hva jeg har forstått skyldes VB den høye oppløsningen til prosjektoren. Det er også forskjell fra prosjektor til prosjektor, slik at enkelte kan være mer uheldig enn andre. Tviler på at VB er noen grunn til å heve kjøpe om ikke det er skikkelig ille.

  8. #8
    Active
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det jeg lurer på er de vertikale stripene jeg får når bilde forandrer seg totalt! det er der i under ett sekund, og så er det borte igjen.
    Sikker på at det ikke er horisontale striper du mener? Deinterlacing kan føre til slike effekter, men de er horisontale.

    John Roger

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er ikke vb! det er jeg sikker på. har ikke funnet noen form for vb på projen... så det er jeg meget fornøyd med. virker bare som den ikke er rask nok til å få regnet om punktene i bildet til 1280*720. men men...
    får prøve å få opp pcn, så får vi håpe det blir årnings. det er ikke ofte det skjer da... men på noen filmer er det mer enn andre.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •