Kontrasten endrer seg på Hitachi PJ-TX300

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kontrasten endrer seg på Hitachi PJ-TX300

    Ok, siden ingen legger merke til Hitachi PJ-TX300 tråden skriver jeg dette som eget emne:

    Noen som har problemer med at konstrasten driver å endrer seg?
    Er dette pæra som begynner å ta dagen eller er det noe i veien med selve PJ'en? Har kjørt den litt i overkant av 1000 timer. Det virker som det skjer mest når jeg har hvite bakgrunner =/

  2. #2
    Intermediate Gwandarion sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    4,126
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Med en så intetsigende tittel får du nok aldri svar her heller, er jeg redd.
    Ta tolmodigheten eller søkefunkjsonen til hjelp, det kommer du lenger med.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gwandarion
    Med en så intetsigende tittel får du nok aldri svar her heller, er jeg redd.
    Ta tolmodigheten eller søkefunkjsonen til hjelp, det kommer du lenger med.
    gjerne slett denne om mulig.

  4. #4
    Intermediate Gwandarion sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    4,126
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den enkle veien hadde vært å endre tittelen på denne tråden fremfor å lage en ny en, men nå vet du det til seinere. Lykke til med prosjektoren, desverre kan jeg ikke hjelpe deg der.

  5. #5
    Intermediate amazon1969 sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står prosjektoren i stillemodus? Da kan lysstyrken endre seg litt. Forsåvidt også om du har satt på black-mode, da åpner og lukker iris seg for å skape bedre kontrast i mørke scener. Hjelper dette?

  6. #6
    Newcomer Kenneth_T sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme problem som det du nevner, Jeg opplevde det ikke før etter vel 1500 timer, og regnet også med at det var pæren.. Sjekket først om det gjaldt både når jeg så på tv via parabol og dvd, og det gjorde det.. Jeg fikk HiFi klubben (hvor jeg kjøpte den) til å levere den til en sjekk, og fikk den tilbake med en rapport der det sto at de bare hadde renset noen filtre.. og funnet den ok..

    Etter en kort stund opplever jeg samme problemet, men ikke så ofte som før..
    Nå har pæren gått vel 2080 timer,og jeg merker vesentlig dårligere bilde.
    Har bestilt ny pære. Så da gjenstår det å se om det hjelper.. Skal skrive inn igjen da (om ca en uke)

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme problem. Min har kun gått 540 timer. Ser det har vært endel slike problemer med tx100 og tx200 også. Ble ikke veldig optimist av å lese at det liksom ikke er noe å gjøre.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •