automatisk iris tw1000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    75
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    automatisk iris tw1000

    har nå fått epson tw1000 i hus men syns irisen kraser på en måte,
    er dette normalt når den jobber?
    eller er det bare jeg som er pirkete?

  2. #2
    Newcomer MuV sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    54
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er normalt at den lager noe lignende lyd som en harddisk. Men det skal ikke være sjenerende da. PÅ TW520'en jeg hadde var dekselet under litt løst, noe som førte til at det vibrerte når irisen jobbet. Er forresten samme chassi som på din.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    75
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MuV
    Det er normalt at den lager noe lignende lyd som en harddisk. Men det skal ikke være sjenerende da. PÅ TW520'en jeg hadde var dekselet under litt løst, noe som førte til at det vibrerte når irisen jobbet. Er forresten samme chassi som på din.
    oki da trur jeg ikke det er noe galt

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •