Problem med Panasonic AX100

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Panasonic AX100

    Kjøpte denne prosjektoren som min første til jul i fjor, mest pga. lysstyrke (stue med hvite vegger, hvitt tak og store vinduer) og rimelig gode kritikker fra utlandet.

    Prosjektoren er god den, men i det siste har jeg fått problemer med at den kutter (går i en slags hvilemodus, oransje lys på prosjektoren som skal komme når den er overopphetet) mindre enn et halvt minutt etter at jeg skrur den på. Jeg må deretter skru den av (med svenskeknappen), la den hvile i ti sekunder, for så å skru den på igjen. Først var det én gang for hver gang jeg startet den på kvelden, men nå er jeg oppe i tre runder før den våkner til skikkelig liv. Deretter funker den helt fint resten av kvelden. Den har allerede gått i overkant av 1.000 timer.

    Har noen noen tilsvarende opplevelser, enten med denne, eller med noen andre prosjektorer? I så fall, har dere forslag til hva jeg kan gjøre. Dette driver kvinnemennesket til vanvidd

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Catona
    Kjøpte denne prosjektoren som min første til jul i fjor, mest pga. lysstyrke (stue med hvite vegger, hvitt tak og store vinduer) og rimelig gode kritikker fra utlandet.

    Prosjektoren er god den, men i det siste har jeg fått problemer med at den kutter (går i en slags hvilemodus, oransje lys på prosjektoren som skal komme når den er overopphetet) mindre enn et halvt minutt etter at jeg skrur den på. Jeg må deretter skru den av (med svenskeknappen), la den hvile i ti sekunder, for så å skru den på igjen. Først var det én gang for hver gang jeg startet den på kvelden, men nå er jeg oppe i tre runder før den våkner til skikkelig liv. Deretter funker den helt fint resten av kvelden. Den har allerede gått i overkant av 1.000 timer.

    Har noen noen tilsvarende opplevelser, enten med denne, eller med noen andre prosjektorer? I så fall, har dere forslag til hva jeg kan gjøre. Dette driver kvinnemennesket til vanvidd
    Jeg hadde samme problem, ref.
    http://avforum.no/forum/digitale-pro...-pt-ax100.html

    Tipset jeg fikk der viste seg å stemme, var bare å hive på service, ordnet seg i løpet av noen få dager.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •