Problem med Epson emp tw700???

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Problem med Epson emp tw700???

    Hallo.
    Jeg har hatt projektoren ca. 1mnd nå, og det kommer en rar lyd fra den innimellom.Trur ikke den lyden skal være der, så derfor hører jeg med dere på forumet her om dere har vært borti det.
    Det er vanskelig å forklare den lyden, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

    Det er en slags klakke lyd, eller knake lyd, den er der ikke konstant, men innimellom.Og bare når jeg setter på en film, hvis jeg stopper filmen, slutter den lyden også.

    Hører den ikke når det er full action, men i de stille sekvensene.Er litt irriterrende noen ganger.

    Er dette normalt?

  2. #2
    Intermediate Nemesis sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    703
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei
    Dette er vel den Dynamiske Irisen som jobber vil jeg tro.Har TW 700 selv
    og hører dette av og til i rolige scener.Dette er normalt,men kan kobles ut dersom du ønsker det.

    MVH
    HD DVD : 189 , BD:320, DVD:681,Music DTS/DD DVD:55. DTS CD:35 , CD 1340, SHM-SACD :18 SACD:349 , DVD-A : 324 , PA-BD:16 LP:182,

  3. #3
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være irisen? Hvis ikke må det nesten være en defekt vifte. Der er jo ikke så mye annet av bevegelige deler i en LCD-projektor.


    EDIT: der var jeg litt sen i avtrekkeren gitt.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  4. #4
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nemesis
    Hei
    Dette er vel den Dynamiske Irisen som jobber vil jeg tro.Har TW 700 selv
    og hører dette av og til i rolige scener.Dette er normalt,men kan kobles ut dersom du ønsker det.

    MVH

    Ok. For jeg vet at jeg har skrudd den på.Var nesten redd for at det var noe galt med den, og at jeg måtte sende den tilbake.
    Nå ble jeg letta
    Takk for svaret.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •