Fan-failure på BenQ PE8720?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer dorffy sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Fan-failure på BenQ PE8720?

    Satt akkurat og så på en film, så ble plutselig bildet borte. Power lyste oransj, samtidig som lamp og temp blinket rødt. I manualen står det at dette tyder på fan-failure eller ustabilt powersupply. Noen som har vært borti dette, eller har en ide om hva dette kan være?

  2. #2
    Active klodrik sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    347
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    trekk ut kontakten og la den være uten strøm en stund, mulig den kan null stille seg. hvis ikke må den nok på service.

  3. #3
    Newcomer dorffy sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men hva gjør jeg om det viser seg at den ikke virker mer? Har ikke hatt den et år engang, og pæra har under 500 timer på seg. Er det en garantisak?

  4. #4
    Newcomer dorffy sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det må vel være noen fler som har opplevd dette?

  5. #5
    Newcomer dorffy sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette var snodige greier. Det gikk helt fint å skru den på igjen, men vet ikke om det er noe som er galt med den. Viftene kan jo ikke bare slutte å virke, og deretter starte igjen.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    185
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    uten at jeg vet noe særlig om dette her, så ville jeg tatt en titt på filteret ditt og se om dette begynner å bli tett.
    Hvordan har du satt opp prosjektoren? står den oppunder taket? varmt i rommet? vet at min blir veldig varm når den henger oppunder taket, da det er varmt i rommet generellt... mye downlights i stua å sånt...

    kan jo bare være at det er en eller annen bug... om feilen kommer tilbake, så ville jeg tatt kontakt med selger og stillt spørsmål der. er vel 5 års garanti på sånt i følge kjøpsloven, på ting som er ment å vare lenge!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •